2024. április 26. Péntek, Ervin.
 

Stratégiai megállapodást kötött a Fõvárosi Önkormányzat és a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülõtér üzemeltetõje, a Budapest Airport az infrastrukturális és turisztikai fejlesztések felgyorsítása érdekében.

Júliusban járatot indít a törökországi Pegasus Airlines diszkont légitársaság Isztambul és Budapest között, a jegyek árusítását már megkezdték - írta az Airportal.hu légiközlekedési szaklap kedden.

Nonprofit jelleggel mûködtetett állami monopólium megvalósítása a kormány célja a közmûszolgáltatások terén - nyilatkozta a Napi Gazdaságnak Hegmanné Nemes Sára.

Piros-fehér-zöld lesz a festése, Sólyom lesz a neve az új hazai légitársaságnak, amely hamarosan már jegyeket árulna, és jövõre a tengerentúlra is repülne - írja a szombati Magyar Nemzet.

Újabb kokainnyelõ bukott le Ferihegyen a napokban. Az utas szervezetébõl összesen 63 darab kábítószeres kapszula került elõ. A lefoglalt drog értéke 30 millió forint.
Sötétbe borult Ferihegy2010-08-23 11:36:53

Eddig 41 járatot töröltek. 6-11 ezer méteres magasságban terjed a felhõ, ami a repülõgépekre nézve életveszélyes.

Kedden délben megkezdõdött a honvédelmi bizottság rendkívüli ülése az izraeli kémrepülõgépek ügyében. Az ülést a Fidesz-KDNP kezdeményezte. Mint Kontrát Károly a testület fideszes tagja a keddi ülésen elmondta: ...
Izrael budapesti nagykövete tagadja, hogy izraeli kémrepülõgépek repültek be szerdán a magyar légtérbe. A gépeket lefotózó szakértõ viszont továbbra is állítja: a típust az izraeli hadseregben elektronikus felderítésre rendszeresítették.

Egy hajtómûvel hajtott végre kényszerleszállást Ferihegyen egy indiai légitársaság Airbus A330-200-as repülõgépe szombaton délután.

« 1. oldal »