2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 
Jobbik 73, MSZP 2, Fidesz 12010-02-12 18:12:02
Nagyszerû nép a miénk, hiszen kibírta az elmúlt nyolc évet. Most viszont a nemzeti ügyek kormánya jön. Mindenkire szükség lesz a nagy változáshoz.
02

Álfideszes kopogtatócédula-gyûjtõktõl tart a Fidesz. A párt operatív igazgatója ezért részletesen körülírta, hogy milyen dokumentumokkal fognak rendelkezni az igazi fideszes kopogtatócédula-gyûjtõk.

Két áron alul eladott ingatlan értékesítésével összesen 548 millió forint kárt okozott a debreceni önkormányzat fideszes többsége a hajdú-bihari megyeszékhelynek - jelentette ki Szabó Zoltán MSZP-s képviselõ pénteki sajtótájékoztatóján. Mit válaszolt Kósa Lajos?

Ne emeljék a gáz árát2009-10-28 15:04:07
Elképesztõ és elfogadhatatlan, hogy miközben a kormány az utolsó tízezer forintokat is elveszi az emberektõl, addig az adófizetõk pénzébõl mûködtetett cégek vezetõi sokmilliós fizetéseket kapnak - mondta Szijjártó Péter.

A Fidesz újra azt javasolja, hogy 20 helyett csak 5 százalékos áfa terhelje itthon a távhõt. Az ellenzéki párt javaslata nem új, de ismét a kormány figyelmébe ajánlották hétfõn - most annak kapcsán, hogy sajtóhírek szerint a Magyar Energiahivatal 10 vagy egy másik olvasat szerint 9,9 százalékos gázáremelést javasol az illetékes minisztériumnak október elsejétõl. Az áfacsökkentésre azért lenne szükség, mert az októberi drágulás után valószínûleg a távhõ ára is nõ, és ez leginkább a lakótelepeken élõket sújtja majd - mondta újságíróknak László Tamás fideszes képviselõ.

« Előző « 4. oldal »