2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 

A Mol bruttó 2 forinttal emelte a gázolaj és 4 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát.

A Mol bruttó 4 forinttal csökkentette a gázolaj és 3 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát hétfõn.

A gondatlanság és a sietség miatt kerül sok esetben másik üzemanyag az autóba.

Emelkedik a gázolaj ára2014-08-05 11:09:36

Emeli bruttó 2 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. – értesült piaci forrásokból hétfõn az MTI.

Csökkentette bruttó 3-3 forinttal a gázolaj és a benzin literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt.

Az elsõ félévben 5,3 százalékkal nõtt az üzemanyagok fogyasztása a magyar piacon az egy évvel korábbihoz képest, ezen belül a benziné 3,0 százalékkal, a gázolajé pedig 7,1 százalékkal emelkedett.

Emelte bruttó 4-4 forinttal a gázolaj és a benzin literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt.

Emeli bruttó 4-4 forinttal a gázolaj és a benzin literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt. – értesült piaci forrásokból szerdán az MTI.

Emeli bruttó 5 forinttal a gázolaj és 4 forinttal a benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. – értesült piaci forrásokból hétfõn az MTI.

Csökken a gázolaj ára2014-06-06 08:26:09

Csökkenti bruttó 2 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt., a benziné nem változik – értesült piaci forrásokból szerdán az MTI.

Csökken a gázolaj ára2014-06-03 11:17:51

Csökkenti bruttó 2 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a benziné nem változik – értesült piaci forrásokból hétfõn az MTI.

Emelkedett a benzin ára2014-05-31 10:09:38

Emelte bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a gázolaj ára nem változott.

Emeli bruttó 3-3 forinttal a benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. – értesült piaci forrásokból hétfõn az MTI.

Csökkenti bruttó 4 forinttal a benzin és 2 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. – értesült piaci forrásokból az MTI hétfõn.

Emelte bruttó 3-3 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát csütörtökön a Mol Nyrt.

Emeli bruttó 3-3 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát csütörtökön a Mol Nyrt. – értesült piaci forrásokból az MTI kedden.

Emeli bruttó 3 és 5 forinttal a gázolaj és a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. – értesült piaci forrásokból hétfõn az MTI.

Emeli bruttó 2-2 forinttal a gázolaj és a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt. – értesült piaci forrásokból szerdán az MTI.

A Mol bruttó 3 forinttal csökkenti a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken, a benziné most nem változik – értesült piaci forrásokból az MTI szerdán.

Emeli bruttó 3-3 forinttal a gázolaj és a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. – értesült piaci forrásokból hétfõn az MTI.

Drágul a gázolaj2013-11-27 19:31:23

Emeli bruttó 3 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt., a benzin ára nem változik – értesült szerdán piaci forrásokból az MTI.

Múlt héten háromszor is csökkent a benzin és a gázolaj ára. Most szerdán csak utóbbié fog növekedni.

Újabb 5 forinttal csökkent a benzin, és 4 forinttal a gázolaj ára. Már majdnem 60 forinttal kell kevesebbet fizetni egy literért, mint a másfél évvel ezelõtti rekordok idején. A Híradónak nyilatkozó elemzõ szerint jövõre akár 360 forintig is csökkehet az ár.

A héten ismét mérséklõdik az üzemanyagok ára: a Mol bruttó 4 forinttal csökkenti a 95-ös benzin és 2 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán – értesült piaci forrásokból hétfõn az MTI.

Csökkenti bruttó 3 forinttal a 95-ös benzin, illetve 7 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.

« Előző « 4. oldal »  Következő »