2024. április 18. Csütörtök, Andrea, Ilma.
 

A pálya iránti hûség, példamutató szakmai és közösségi munka jellemezte dr. Kincses Bélát.

Gáborján - Az iskola bezárásának valós körülményeirõl kérnek tájékoztatást falugyûlésen a gáborjániak. Mint megfogalmazták a kormányhivatalhoz is eljuttatott, 88 aláírást tartalmazó kérelmükben, a Szentpéterszeggel való társulásban mûködtetett iskola bezárását követõen a tanulók „szétszéledtek” három településre; szeretnék, ha az önkormányzat változtatna a számukra megalapozatlannak tûnõ döntésen.

A Debreceni Rendõrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt -folyamatban lévõ büntetõügyben - kéri a lakosság segítségét:

 

Elmarad a tanévkezdés Gáborjánban
Gáborján – A szentpéterszegi általános iskola tagintézményeként mûködõ gáborjáni általános iskolában nem kezdi egyetlen lurkó sem a tanévet, a szentpéterszegi fenntartó ugyanis úgy okoskodott, egy helyen, egy épületben, több támogatással tudja vállalni az oktatási intézmény mûködtetését Szentpéterszegen.

 

Tüntetés az iskola megtartásáért Szentpéterszegen
Szentpéterszeg – Gáborjáni lakosok tüntettek a szentpéterszegi önkormányzat elõtt hétfõn. A település lakosai ugyanis nem akarják, a szomszéd község általános iskolájába járatni a gyermekeiket.

Adj vért, adj esélyt!2012-07-31 10:55:47

 


A Magyar Vöröskereszt Berettyóújfalui Területi Szervezete véradást szervez 2012. augusztus 2- án 09.00 órától 11.00 óráig Gáborján Polgármesteri Hivatalában, 12.00 órától 13.30 óráig Hencidán a Mûvelõdési Házban!

Sok szeretettel várunk mindenkedves véradót, segíteni akarót!

Gyere el és ments meg 3 életet!

 

M4: marad az eredeti2010-11-19 15:07:15

A civilek által javasolt nyomvonalat vizsgálják, de várhatóan elutasítják.

Õszbúcsúztató 2008-10-31 15:20:21

Összefogott néhány szórakozni vágyó és batyus bált szervezett Gáborjánban. A részleteket itt megtudhatja!

« 1. oldal »