2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 

Méltányos eljárásra számíthatnak a rendkívüli helyzetben a Buda-Cash ügyben érintett ügyfelek - közölte az E.on csoport pénteken.

Az OTP Bank és a K&H Bank március-április folyamán küldi ki érintett ügyfeleinek az elszámoló leveleket, és mindkét pénzintézet folyamatosan készül a várhatóan megnövekedõ igények kiszolgálására.

A magyarországi bankok 2014-ben összesen 446,5 milliárd forint adózott veszteséget szenvedtek el, szemben a 2013-as, 31 milliárd forintot meghaladó nyereséggel - derül ki a Magyar Nemzeti Bank (MNB) honlapján pénteken közzétett elõzetes adatokból.

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) módosítja az Otthon Melege Program keretében meghirdetett, energiamegtakarítást eredményezõ háztartási nagygépek cseréje alprogram támogatói okiratát; a korábban megjelölt háztartási nagygéptõl eltérõ energetikai mutatókkal rendelkezõ gép is beszerezhetõ, és több idõ biztosított a hûtõk, fagyasztók megvásárlására - közölte az NFM csütörtökön.

A DRB bankcsoport ügyfelei kizárólag a pénztárakban, készpénzben vehetik fel azt a 60 ezer forintot, amelyben a Magyar Nemzeti Bank (MNB) maximálta az ügyfelenként kifizethetõ összeget. A DRB Regionális Bank Zrt. honlapján olvasható tájékoztatás szerint a szükséges készpénzfedezet a bankban rendelkezésre áll, a fiókhálózatba csütörtökön délelõtt kiszállítják.

Kétségbeesett ügyfelek rohamozták meg az ÉRB Bank Piac utcai ügyfélszolgálatát, miután a korábban jelzett egymillió helyett az MNB csütörtök reggelre 60 ezer forintra csökkentette a kifizethetõ betétek és más források összegét.

A DRB Bankcsoport fizetõképességi helyzete miatt a Magyar Nemzeti Bank (MNB) 60 ezer forintra csökkentette a kifizethetõ betétek és más források összegét csütörtöktõl - közölte a jegybank az MTI-vel.

Hatvanhárom vizsgálatot végeztek, és mindössze ötször találtak szabálytalanságot a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) fõvárosi revizorai a vendéglátóhelyek múlt heti, a torkos csütörtökön végzett ellenõrzésén - közölte a NAV szerdán az MTI-vel.

Tekintse meg a felszámolás alatt lévõ Hajdú-Bihar megyei cégek legfrissebb listáját!

Magyarországon az autópark tovább öregszik, károsanyag-kibocsátása pedig nõ.

Kötelezõ biztosítás: 273 ezren cseréltek biztosítót a tavalyi kampányban.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) által felderített pénzügyi és gazdasági bûncselekmények okozta kár legnagyobb része költségvetési csalásból származik, 2014-ben az e körbe tartozó bûncselekmények elkövetési értéke tette ki az összes elkövetési érték 93,28 százalékát, 138,81 milliárd forintot.

Kezdõdik az elszámolás2015-02-24 11:35:45

Március 1-jén megkezdõdik a devizahitelesek és a bankok közötti egyeztetés.

A piaci igényeknek megfelelõen számtalan könnyítést javasol az elektronikus közúti áruforgalom ellenõrzõ rendszerrõl (ekáer) szóló törvény végrehajtási rendeletének tervezete, ezek között szerepel, hogy a kockázati biztosíték számításának ideje 60 napról 45 napra rövidül - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium csütörtökön az MTI-vel.

Mitch Barns állítása szerint drámai változásokat okozhat az elektronikus kereskedelem.

Elindul az ENKSZ Elsõ Nemzeti Közmûszolgáltató Zrt. márciusban, a cégbírósági bejegyzés folyamatban van; a szolgáltatás megkezdése az energiahivatal engedélyétõl függ, amely március végére várható - jelentette be Németh Lászlóné, a Miniszterelnökség államtitkára szerdai budapesti sajtótájékoztatóján.

Megjelent a késedelemben lévõ uniós támogatású állami, illetve önkormányzati fejlesztések listája pályázati honlapon.

A kis- és közepes vállalkozások (kkv) versenyképességét javító, összesen 1 milliárd forint értékû informatikai pályázatokat hirdettek meg.

Emeli bruttó 4-4 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból az MTI hétfõn.

Március 1-jétõl módosulnak az elektronikus közúti áruforgalom ellenõrzõ rendszer (ekáer) szabályai, errõl nyújtott be törvényjavaslatot Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter pénteken az Országgyûlésnek, a részletek azonban nem ismertek, mivel azokat miniszteri rendelet tartalmazza majd.

A kétoldalú áruforgalom 2002 óta ötszörösére nõtt Magyarország és Törökország között, a gazdasági együttmûködést illetõen a turizmusban és az építõiparban kínálkoznak nagy lehetõségek - hangzott el a Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara rendezvényén, melyen a magyar-török kereskedelmi, gazdasági, üzleti kapcsolatokról volt szó csütörtökön.

Emeli bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin és 4 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból az MTI szerdán.

Az importált használt személyautók korösszetétele kedvezõtlenül változott meg.

Hétfõtõl az országban húsz helyen, bevásárló központokban, illetve postákon mûködnek csekkbefizetõ automaták - közölte a Magyar Posta Zrt. hétfõn az MTI-vel.

A támogatási rendeleteket a tárca elkészítette, a közigazgatási egyeztetés még tart.

« Előző « 5. oldal » 10 11  ... 26 Következő »