2024. április 16. Kedd, Csongor.
 

Ahogyan az várható volt, nagy csatát hozott az MVFC és az ETO összecsapása: a hétfõ esti gyõri derbi végül 3–2-es hazai sikerrel zárult, így két fordulóval a férfi futsal NB I. alapszakaszának vége elõtt el is dõlt, hogy a Rába-parti egylet várhatja az élrõl a rájátszást.

Egyik legfõbb riválisához, a Rába ETO-hoz látogat a Mezei-Vill hétfõn este a futsalbajnokságban.

Úgy tûnik, egyelõre semmi sem állíthatja meg a magyarországi népességfogyást, ráadásul idén az elsõ két hónapban radikálisan megnõtt a halálozások száma. Nem vigasztalhat minket az sem, hogy az Európai unióban sem sokkal jobb helyzet. Ezzel egy idõben az országon belül nagyon komoly vándorlás zajlik. A legnagyobb nyertes Szeged, Gyõr és Nyíregyháza, míg a legtöbben az Alföld közepét hagyják el.

Az alumínium hengerfejek és motorblokkok gyártásával foglalkozó, mexikói tulajdonú Nemak Gyõr Kft. az elsõ latin-amerikai partner. A cég a Rába-parti városban mintegy 3 millió hengerfejet gyárt, éves árbevétele 55 milliárd forint, és jelenleg körülbelül ezer szakembert foglalkoztat.

Megint megmutatta az MVFC2014-12-06 16:16:58

Berettyóújfalu - Lovas Norbert két góljával 2-0-ra verte a Berettyóújfalu az idegenlégiósokkal teletûzdelt Gyõrt.

A központ az annak otthont adó Széchenyi István Egyetem, az Audi Hungaria Motor Kft. és Gyõr önkormányzata közötti együttmûködés alapján jön létre.

Csúcsra jár a gyõri Audi2014-07-24 15:29:44

Az augusztusban induló három mûszakos munkarenddel teljes kihasználtsággal mûködik majd a gyõri jármûgyár, a következõ években pedig újabb motorváltozatok gyártása indulhat meg itt - nyilatkozta az MTI-nek az Audi AG igazgatótanácsának pénzügyekért és szervezeti kérdésekért felelõs tagja.

Geotermikus energiával látja el jármû- és motorgyárát a jövõ év végétõl az Audi Hungaria Motor Kft. A két kilométer mély kutat Gyõr és Pér között fúrják, az abból nyert százfokos vizet pedig a hõenergia kinyerése után visszanyomják a mélybe.

Egyedi kormánydöntéssel juttatott 505 millió forintos támogatással indít 6,4 milliárdos beruházást Gyõrben a nehézgépjármû-ipart kiszolgáló öntvényeket gyártó Busch-Hungária Kft., amely ezzel 105 fõvel növeli mai 250-es létszámát 2017 végére - jelentették be szerdán a vállalat központjában.

Tíz évre az Audi Hungaria Motor Kft. lett a kisalföldi megyeszékhelyen novemberre megépülõ új multifunkcionális csarnok, az Audi Aréna Gyõr névadó szponzora - hangzott el a létesítmény keddi bokrétaünnepségén.

Nettó 98,9 millió forintból kívánja kiépíttetni Gyõr Megyei Jogú Város Önkormányzata a kerékpárkölcsönzõ közösségi közlekedési rendszert - a felhívás a legutóbbi Közbeszerzési Értesítõben jelent meg.

Átadták az Audi új gyárát Gyõrben. Orbán Viktor szerint a társaságnak meghatározó szerepe van abban, hogy Magyarország a régió jármûipari központjává válhasson.

Nem tudtak csodát tenni2013-04-21 17:01:55

Nem tudtak csodát tenni
Noha becsülettel küzdött a hiányosan kiálló MVFC-Berettyóújfalu az ország legjobb futsalcsapata, a Rába ETO elleni slágermeccsén, mégis 7–2-re alulmaradt a több külföldi játékost is a soraiban tudó Gyõrrel szemben, mely együttes ezzel megszerezte negyedik bajnoki címét.

Nem kedvezõek az elõjelek az MVFC számára
Berettyóújfalu – A rájátszás ötödik fordulójában ismét összetalálkozik a két nagy rivális, az MVFC és az ETO.

 

Fotó: Mudra László [origo]Nincsenek egyedül annak az angyalföldi társasháznak a lakói, akiknek gyakorlatilag újra meg kellene vásárolniuk az egyszer már kifizetett lakásukat, mert átverte õket a kivitelezõ. Az ügyrõl szóló cikkünk megjelenése óta fél tucat hasonló esetrõl értesültünk. Makón, Szegeden, Kalocsán, Debrecenben, Gyõrben, Miskolcon és a fõváros 17. kerületében is akadnak olyanok, akiket önhibájukon kívül kilakoltatás fenyeget.

 

Mezei-Vill-Rába ETO: A szezon futsalos rangadója következik
Futsal – Az NB I-es bajnokság 16. fordulójából elhalasztott mérkõzését pótolja be pénteken 19.30-tól az elsõ helyezett Berettyóújfalu és a második pozícióban lévõ Gyõr. Sok múlik majd azon, melyik együttes hagyja el gyõztesen a pályát, hisz az eddig 34 egységet gyûjtõ újfaluiak elõnye csupán egyetlen pont a legfõbb riválisukkal szemben, a gyõriek ráadásul meccshátrányban is vannak.

A futsal bajnokság két százszázalékos együttese csap össze pénteken este.

Nem játszik október 25-én, hétfõn este a Mezei-Vill FC csapata futsalbajnoki mérkõzést a Kabos Endre Sportcsarnokban.

Megszületett az elsõ magyarországi földimalac kölyök a gyõri állatkertben. Az ellés nem csak hazánkban számít különlegességnek, de Európában az elmúlt egy évben ez az elsõ kölyök és az egész világon is összesen csak három született 12 hónapon belül.

Szerda reggel meghalt a 21 éves, gyõri kórházban kezelt H1N1-gyel fertõzött kismama. Az idõ elõtt világra hozott kisbaba állapota...

Egy tízéves gyermek is meghalt Gyõrben az újinfluenza szövõdményében. Az eset még a múlt héten történt, de csak most jelentették be.

« 1. oldal »  Következő »