2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 

Gyurcsány Ferenc szerint ha a demokrácia nem teremt jobb életet, nem lehet bizalmat teremteni iránta.

A Demokratikus Koalíció pártigazgatója a jövõ hétre ígért tájékoztatást.

Gyurcsány is sorra kerül2010-07-28 15:49:59
Bliccelt Gyurcsány Ferenc2010-07-13 10:15:31
A szegényebb rétegek lesznek az egykulcsos személyi jövedelemadó bevezetésének elszenvedõi - olvasható Gyurcsány Ferenc blogján. A volt miniszterelnök bejegyzése szerint az egykulcsos adó „be fog tenni” a keresõk többségének, de lesznek, akik duplán járnak rosszul.
Ma temetik Daróczi Dávidot2010-04-14 10:34:17
45 ezer forintos óradíjat kapott közpénzbõl a Miniszterelnöki Hivataltól az az ügyvédi iroda, amelyik Gyurcsány Ferencet védte az õszödi beszéd miatt indult perben - írja a Magyar Nemzet.

Bizottsági ülésen hallgatná meg kedden Veres Jánost és Gyurcsány Ferencet Varga Mihály, a költségvetési bizottság fideszes elnöke a költségvetési hiányra vonatkozó adatok valódiságáról. Veres szerint már a kérdésfeltevés is hazug, úgy emlékszik, sosem volt kérdés az adatok valódisága. Három és fél éve még maga ismerte be, hogy õ nem engedte a valós adatok nyilvánosságra hozatalát.

Ma, szeptember 17-én háromesztendõs az elkúrás. Hogy õszinteségrohamból történt-e, vagy stratégiailag, arra megint megvannak a megfelelõ elméletek – szagold, paraszt, ez a lényeg.
« 1. oldal »