2024. április 24. Szerda, György.
 

Az oroszok eldöntötték, hogy náluk melyik lesz elõbb; a keltetõtojás vagy a tyúk.

Továbbra is jelentõs igény van a kerékpárutak építésére megyénkben.

Enyhe télben is etetni kell2015-01-25 09:58:29

A vadállatok „számítanak” a vadászok gondoskodására.

Fagyra és hóra várnak a gazdák, hogy elpusztuljanak a kártevõk.

Billen a mérleg nyelve2015-01-21 13:13:56

Az építõanyag- és az autókereskedõk sem tapsolnak a tartósan gyenge forintnak.

Mérlegen az új iskola hangulata, a távolság, de leggyakrabban a szakmaiság dönt.

Tekintse meg a felszámolás alatt lévõ Hajdú-Bihar megyei cégek legfrissebb listáját!

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság Bûnmegelõzési Osztálya azt tanácsolja, hogy a hétvégi ház tulajdonosok a téli idõszakban vigyék biztonságosabb helyre értéktárgyaikat.

A közvetítõk szerint egyelõre inkább a befektetõk vásárolnak.

A benzinkutasok szerint nem esett vissza az éves matricák forgalma.

Több gyerek születik2015-01-11 09:29:08

Növekszik a Hajdú-Biharban élõk, fõleg a nõk átlagéletkora.

A Debreceni Rendõrkapitányság az elmúlt napokban két – jármûvezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt folytatott – nyomozást is befejezett.

A hivatalos létminimum 87 ezer forint, míg a minimálbér nettója csupán havi 69 ezer.

A napsugarak még nem segítettek, fel kellett törni a jeget a járdákról.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén a rendõrök az elmúlt 24 órában 6 személyt fogtak el, akik közül 3 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, 3 fõt az ellenük érvényben lévõ körözés alapján. Az egyenruhások 15 fõt állítottak elõ.

Nézze meg, hogy hol mérik a gépjármûvek sebességét Hajdú-Bihar megyében januárban!

Kelet felé, nyugat felé2014-12-31 10:06:05

Megyénk közvetlen vasúti összeköttetésbe került Béccsel.

Megyénk vasárnap kimaradt a havazásból és a hófúvásból, ám a hétvégére térségünkbe is megérkezhet a hó – mondja Pártai Lucia meteorológus.

Jármûvezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt javasolnak bíróság elé állítást két férfival szemben a hajdúnánási és a debreceni rendõrök.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 2 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, melyek könnyû sérüléssel végzõdtek.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 2 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, melyek könnyû sérüléssel végzõdtek.

A Hajdú-Bihar megyében is folyó toborzási programsorozat részeként, a tiszthelyettesi állomány utánpótlása érdekében nyílt napot tartottak a Berettyóújfalui és a Hajdúszoboszlói Rendõrkapitányságon is.

Az új belépõk részére törvényileg elõírt alapismereti vizsgát is 700-an, 32 százalékkal többen tették le, mint egy évvel korábban.

Hajdú-Bihar - A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 9 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, melyek közül 8 könnyû sérüléssel, míg egy súlyos sérüléssel végzõdött.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 3 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, melyek könnyû sérüléssel végzõdtek.

« Előző « 3. oldal »  ... 10 Következő »