2024. április 23. Kedd, Béla.
 

A Hajdúnánási Rendõrkapitányság befejezte egy 36 éves helyi férfival szemben garázdaság vétség miatt folytatott eljárását.

A sértett szülei elégedetlenek a négyéves börtönbüntetéssel.

Öten megsérültek egy balesetben Hajdú-Biharban, amikor hétfõn két személygépkocsi összeütközött Polgár és Hajdúnánás között a 3501-es úton – közölte a hajdú-bihari rendõr-fõkapitányság sajtóügyelete az MTI-vel.

Somorjai László Városi Sportcsarnok szociális épületrésze több mint 21 millió forintból újult meg, melyet ünnepélyes keretek között szeptember 25-én adtak át.

Felismeri õket? Segítsen!2014-09-28 09:08:49

Szerszámgépeket tulajdonítottak el ismeretlen férfiak egy hajdúnánási mûszaki üzletbõl.

A számos érdekes programot kínáló IV. Nánási Vigasságok július 26-án a „testvérvárosi hétvégével” folytatódott.

Lábnyik elsõ látásra a világ vége; a másodikra egy mesebeli falucska Bákó megyében.

A hajdúnánási Nánási Oláh Mihály Általános Iskola 1983-84-es tanévében végzett növendékei 30 éves osztálytalálkozót rendeztek a Bocskai Étteremben május 11-én délután.

Idén 18. alkalommal rendezték meg a Hajdúdorogi Vállalkozói Napok és Termékkiállítást, ahol a Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (HBKIK) elsõ helyezettnek járó díját megosztva a Nánási Portékások kapták a 23 kiállító közül.

Megyeszerte emlékeztek a 94 évvel ezelõtti békediktátum aláírására.

Egy személygépkocsi csomagterében több mint ötezer doboz csempészcigarettát és csaknem két kiló vágott dohányt – mintegy négymillió forint értékben -, valamint négy mobiltelefont találtak a pénzügyõrök Hajdúnánáson – tájékoztatta a NAV Észak-alföldi Regionális Vám- és Pénzügyõri Fõigazgatóságának sajtóreferense pénteken az MTI-t.

A települések gazdasági és kulturális összhangját is megtalálták.

Helyben megtermelik és immár fel is tudják dolgozni a húst, a növényeket.

A Moldovai Vámszolgálati Múzeum gyûjteményébõl nyílt kiállítás március 21-én a Móricz Pál Helytörténeti Gyûjteményben, közel két hónapig tekinthetõ meg.

Közlekedésbiztonsági kerékpáros akciót szervezett az önkormányzat a rendõrséggel.

Láthatóságot segítõ eszközöket osztottak a rendõrök Hajdúnánáson.

Elõadással és érdekes kísérletekkel igyekeztek bemutatni a természettudomány szépségeit a hajdúnánási Kõrösi Csoma Sándor Gimnázium diákjainak szerdán.

Hajdúnánás városa is megemlékezést tartott a holokauszt emléknapján.

Ünnepelhetnek a hajdúhadháziak, a hajdúnánásiak, a püspökladányiak, a hajdúböszörményiek, a nyíradonyiak és a berettyóújfaluiak.

illusztráció
Nézze meg hol mérnek megyénk útjain április 8- 14 között!

Rendõrségi hírek Hajdú-Biharból
Hírösszefoglaló a 2012. december 7-én történt eseményekrõl

 

Szeptember 8-án került sor Hajdúnánáson a VII. Nyugdíjas Kórus Találkozóra, amelyre a házigazdákon kívül, 9 településrõl: - Balmazújváros, Berettyóújfalu, Debrecen-Józsa, Derecske, Földes, Hajdúböszörmény, Hajdúdorog, Kaba, Komádi, érkeztek az énekkarok, népdalkörök. Ezt a találkozót magas színvonalon minden évben megrendezik Hajdúnánáson.

 

A XX. Megyei Polgárõrnap megrendezésére Hajdúnánáson, a sportpályán került sor, amelyen Hajdú-Bihar Megyébõl kb. 62 szervezet vett részt, továbbá más megyékbõl: 4 csoport. A résztvevõk száma kb.: 4000 fõ. 60 csoport fõzött, és kb. 1500 adag ételt értékesítettek a házigazdák /bonyolítók/.


Hajdúnánás – A Hajdú-Bihar Megyei Polgárõr Szövetség elnöksége június 9-én szombaton tartotta meg a XX. Megyei Polgárõr Napját a hajdúnánási Sportpályán.

Kósa Imre eltûnése2012-03-13 12:58:51

A Hajdúnánási Rendõrkapitányság Bûnügyi Osztálya közigazgatási hatósági eljárást folytat Fk. Kósa Imre, Hajdúnánás, Pázsit utca 5. szám, tart. helye: Berettyóújfalu, Rákóczi u. 50. alatti lakos intézeti nevelt eltûnése miatt, aki még 2011.11.30-án a berettyóújfalui gyermekotthonból engedély nélkül eltávozott, azóta tartózkodási helye ismeretlen, életjelt magáról nem adott.

« Előző « 2. oldal »  Következő »