2024. április 16. Kedd, Csongor.
 

A nyíradonyi rendõrök elfogtak két férfit, akik az egyik hajdúsámsoni erdõben hurkokat helyeztek ki és több vadat elejtettek.

Tekintse meg a felszámolás alatt lévõ Hajdú-Bihar megyei cégek legfrissebb listáját!

A Hajdúhadházi Rendõrkapitányság befejezte az öt hajdúsámsoni és egy mátészalkai férfival szemben garázdaság bûntett és más bûncselekmények elkövetésének gyanúja miatt folytatott nyomozását.

Négy afgán férfit akart Nyugat-Európába csempészni Debrecenbõl egy hajdúsámsoni férfi. Az embercsempészt a zalai rendõrök Letenyénél, szerb megbízóját a hajdú-bihari rendõrök Debrecenben fogták el – közölte a hajdú-bihari rendõr-fõkapitányság sajtóreferense hétfõn az MTI-vel.

Újabb százötven településen vezetik be a bûnmegelõzési mintaprogramot.

Közel tíz éve szolgál Lovász Krisztián református lelkipásztor Hajdúsámsonban.

A Debrecenbõl kapott bútorok többségét félretették a hatgyermekes családnak.

Az asszony tudta, hogy baj van a kutyával, de nem kapott segítséget – most kórházban ápolják.

Hat család otthona sérült meg részben vagy égett ki teljesen húsvétkor Hajdúsámsonban, amikor gyerekek gyufázása közben kigyulladt egy lakás, és a tûz átterjedt öt másikra.

Hajdúsámsonban drasztikusan visszaesett a „bevethetõ” közmunkások száma.

Kistehergépkocsi ütött el hétfõn egy gyalogost Hajdúsámson külterületén a 471-es fõúton. A gyalogos nem élte túl a balesetet.

Több olyan jótékonysági rendezvényt tartanak megyénkben is az elkövetkezõ napokban, melyeknek bevételei a vörösiszap-katasztrófa okozta károk enyhítését szolgálják. Az országos összefogást megyénkbeli népmûvelõk kezdeményezték.

Az ifjúsági ökölvívók országos bajnokságát rendezik meg november 4. és 7. között Biharkeresztesen; a 17 és 18 éves korosztály számára kiírt viadalon erõs hajdúsági kontingens teszi próbára tudását.

Varga-bronz Csecsenföldrõl2010-09-02 09:53:04

A sámsoni kiválóság megsérült a nemzetközi viadalon, ezért nem lép ringbe Szoboszlón.

A mai napon rendezték Bárándon a Magyar Kupa megyei selejtezõjének döntõjét és bronzmérkõzését.

Súlyos kézsérüléseket szenvedett az a robogós, aki egy személyautóval ütközött össze hétfõn kora este Hajdúsámsonban, az Árpád utcában.

Mindkét csuklója eltört annak a motorosnak, aki egy személyautóval ütközött össze vasárnap este Hajdúsámsonban, a Petõfi Sándor és a Damjanich utcák keresztezõdésében.

« 1. oldal »