2024. április 19. Péntek, Emma.
 

A rendõrök elfogták és gyanúsítottként kihallgatták a hajdúszováti férfit, aki a megalapozott gyanú szerint fenyegetéssel szerezte meg a sértett férfi ruháját.

A szülõkkel, családtagokkal közös farsangi összejövetelt tartott a hajdúszováti óvoda Ibolya csoportja a napokban.

A gyanúsított házáig vezette a hajdúszoboszlói rendõröket Mira, a nyomkövetõ kutya. A nyomozók bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást a 19 éves fiatalemberrel szemben.

A hajdúszováti rendõrök elfogták azt a 16 éves fiút, aki betörte egy helyi általános iskola ajtajának üvegét.

A rendõrök szolgálati kutya segítségével azonosították, majd elfogták azt a 19 éves fiatalembert, aki a megalapozott gyanú szerint eltulajdonított több kerítéslécet.

A rendõrök szolgálati kutya segítségével azonosították, majd elfogták azt a 19 éves fiatalembert, aki a megalapozott gyanú szerint eltulajdonított több kerítéslécet.

A települések retro majálissal csalogattak a rendezvényeikre.

A Hajdúszovát Jövõjéért Egyesület és Hajdúszovát Község Önkormányzata a Diószegi Lajos Általános Iskola udvarán tartandó május elsejei ünnepségre várták a családokat pénteken.

A szél miatt kialakult hatalmas porvihar nehezítette a közlekedést szerdán a Debrecen és Hajdúszovát közötti úton.

A tízéves kisfiú aligha reménykedhet álma teljesülésében, mivel egy tabletre vágyik.

Torta és süteményfesztivált rendeztek Hajdúszováton.

A hajdúszováti Derûs Alkony Nyugdíjas Klub és kísérõi a napokban a Szarvasi Arborétumban jártak, ahol többek között megtekintették a Mini Magyarországot is, ám a Naplót sem felejtették el magukkal vinni.

Három éves elõkészítõ munkára került pont a kivitelezõi szerzõdés aláírásával.

Ötödik alkalommal rendezték meg Hajdúszováton a „Hajdú Kórustalálkozó” elnevezésû igen rangos összejövetelt.

Mindenki Karácsonya2013-12-29 17:07:52

Hajdúszováton a Községi Önkormányzat 4. alkalommal rendezte meg december 21-én a “MINDENKI KARÁCSONYÁT”

Karácsony közeledtével a fenyõ, mint a karácsony egyik jelképe került feldolgozásra projekt keretében a Hajdúszováti Óvoda Napraforgó csoportjában.

Évek óta hagyomány a Hajdúszováti Óvodában, hogy Karácsony közeledtével a Településen élõ nyugdíjasokat ünnepi mûsorral köszöntik.

Minden év november hónapja az egészség jegyében telik óvodánkban. Így volt ez az idén is 2013. november 18. – 29. között a csoportok külön-külön dolgozták fel e témát az adott korcsoport fejlettségének megfelelõen.

Amatõr versenyzõk mérik össze tudásukat a sütemény készítés terén, 3 kategóriában szombaton a hajdúszováti Kodály Zoltán Mûvelõdési Házban, az immár harmadik alkalommal megrendezett Torta és Süteményfesztiválon.

A szeptember 9-ei hajdúszováti gyilkosság gyanúsítottja egy 17 éves helyi fiú; a rendõrség kezdeményezte elõzetes letartóztatását.

Brutális módon végeztek egy 58 éves férfival Szováton
Hajdúszovát - Az a legvalószínûbb, hogy a tettesek látták: van pénz az ittas áldozatnál.

Január 20-án Hajdúszováton került megrendezésre a soron következõ negyed évet értékelõ kistérségi közbiztonsági értekezlet.

Teljesen leégett egy családi ház hétfõn kora este Hajdúszováton, a Görgey utcában.

« 1. oldal »