2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 

A megye I-es Hosszúpályi csapatában játszó Lajtos Bence a megszólalásig hasonlít a PSG sztárjára, Zlatan Ibrahimovicra. Bencétõl naponta kérnek közös fotót és autogramot, barátai is simán csak Zlatannak becézik – írja a Bors.

A helyi rendõrök elfogták és õrizetbe vették a 23 éves férfit, aki a megalapozott gyanú szerint betört egy boltba Hosszúpályiban. A bíróság elrendelte a gyanúsított elõzetes letartóztatását.

A hétvégén meggyilkolt idõs házaspár február elején költözött Hosszúpályiba.

Egy 27 éves debreceni férfit gyanúsít a rendõrség azzal, hogy megölt egy idõs házaspárt szombaton Hosszúpályiban – közölte a hajdú-bihari rendõr-fõkapitányság sajtóreferense vasárnap az MTI-vel.

Megöltek egy idõs házaspárt Hosszúpályiban – közölte a hajdú-bihari rendõr-fõkapitányság sajtóreferense szombat éjszaka az MTI-vel.

A hosszúpályi homokos területen még éveket kell várni a csatornázásra.

40 zsák mûtrágya2015-03-16 19:12:02

A hosszúpályi rendõrök bíróság elé állítási javaslattal fejezték a nyomozást azzal a két 57 éves férfival szemben, akik a gyanú szerint a rájuk bízott mûtrágya egy részét eladták.

A hosszúpályi rendõrök vádemelést javasolnak egy hajdúbagosi férfi ellen, aki a megalapozott gyanú szerint betört egy asztalos mûhelybe, ahonnan szerszámokat vitt el.

Tekintse meg a felszámolás alatt lévõ Hajdú-Bihar megyei cégek legfrissebb listáját!

Egy összefüggéstelenül beszélõ, erõsen zaklatott állapotú férfi azért hívta telefonon a rendõrség segélyhívószámát, mert állítása szerint a Hosszúpályi és Monostorpályi között közlekedõ buszon gyanús, külföldi személyek vannak, és valamire készülnek.

A debreceni és a hosszúpályi rendõrök egy nap alatt négy férfit fogtak el, akikkel szemben elfogatóparancs volt érvényben.

„Egy állampolgár” tett bejelentést a pofozkodásról, most mindkét érintett felel.

Újabb százötven településen vezetik be a bûnmegelõzési mintaprogramot.

Százhetvenhét, ebbõl 6 megyénkbeli településen építenek ki térfigyelõ kamerarendszert a következõ hónapokban 1,6 milliárd forint kormányzati támogatásból – jelentette be a Belügyminisztérium önkormányzati államtitkára csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.

A település fejlesztési terveirõl tájékozódott az államtitkár.

Debrecen – Nem csupán Mikepércsen tiltotta meg a csapvíz ivását a tisztifõorvos, hanem egy sor másik megyei településen is.


Nézze meg, hogy mely vállalkozások vannak felszámolás alatt Hajdú-Bihar megyében

Megye I. eredményei2010-08-23 09:02:19

Tekintse meg portálunkon, milyen eredmények születtek a mai napon a megye I-ben.

Egy ember a helyszínen életét vesztette abban a balesetben, amely kedden késõ éjszaka történt a Hosszúpályi és Pocsaj közötti úton, ahol egy autó a fának csapódott.

« 1. oldal »