2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 

Budapest – Bocsánatkérésre szólította fel a kormányfõt és az államfõt, és érdemben tárgyalóképes kormányzati delegáció felállítását követelte a keddi oktatási demonstráción Pukli István iskolaigazgató, aki ezek elmaradása esetére egyórás országos pedagógussztrájkot helyezett kilátásba a Kossuth téren elmondott beszédében.

Csodált ékkõvé forrnak a leszakadt, minden oldalról szúróssá, élessé vált, „maradéknak” ítélt darabkák.

Rózsi tabletre gyûjt, Andiék tavaly vettek okostévét, Ricsi már a sokadik telefonját veszi, pedig mind pártízezer forintból tengõdnek. A kép megtévesztõ, hiába vesznek néha lapostévét, így is szinte csak kenyérre és lakásfenntartásra költenek. Tévé és mobil nélkül az a kis boldogságuk is elveszne, ami kijutott, a cigi az egyetlen luxus, amirõl képtelenek lemondani, pedig nagyon szeretnének. Albert Ákos cikke az Abcúgon.

Jótékonysági Design Aid vásárral egybekötött árverést tartanak az Igazgyöngy Alapítvány javára csütörtökön Budapesten a Magnet Közösségi Házban.

Búcsú a 40 milliótól?2015-03-03 18:05:36

A félezer hátrányos helyzetû gyereket segítõ Igazgyöngy Alapítvány segítségért kiált.

Az Igazgyöngy Alapítvány ötödik alkalommal vett részt az Élelmiszerlavina programban.

Hajdú-Bihar megyébõl a berettyóújfalui Igazgyöngy Alapítvány is részt vett a Magyar Élelmiszerbank Egyesület és a Syngenta Élelmiszerlavina programjában. A civil szervezet Told nehéz helyzetû lakóinak adott se-gítséget. A Magyar Élelmiszerbank Egyesület és a Syngenta Kft. negyedik alkalommal hirdette meg az Élelmiszerlavina programot, amelynek keretében összesen huszonhét önkormányzat és civil szervezet kapott támogatást. A program lényege, hogy a Syngenta által felajánlott több millió forint értékû vetõmagból a résztvevõk helyben zöldségeket termeltek, az elõállított élelmiszert pedig odaadták a környéken élõ hátrányos helyzetûeknek.

 

Hajdú-Bihar megyébõl a berettyóújfalui Igazgyöngy Alapítvány is részt vesz a Syngenta Élelmiszerlavina programjában.

 

A Magyar Kultúra Hete rendezvénysorozatához kapcsolódóan „Alkotni jó” címmel kiállítás nyílt a Bihari Múzeum kiállítótermében az Igazgyöngy Alapfokú Mûvészetoktatási Intézmény tanárainak, pedagógiai asszisztenseinek munkáiból.

Hastáncban gazdag nyár2012-07-12 10:43:18


A nyári hónapok is mozgalmasan kezdõdtek az Igazgyöngy Alapítvány hastáncos csoportjainak

Sikeres Gyöngyöcskék2012-03-28 12:36:59


Az Igazgyöngy Alapítvány által mûködtetett  Keleti Gyöngyöcskék hastánccsoport  a VI. Országos Minõsítõ Orientális táncversenyen - március 25-én - elsõ osztályú minõsítést kapott - Pappné Vajda Erika Éva beszámolóját olvashatják.

Berettyóújfalu, 2011. november 17., csütörtök (MTI) – Sikert hozott a berettyóújfalui Igazgyöngy Alapítvány és Mûvészetoktatási Intézmény budapesti jótékonysági aukciója: a kikiáltási ár háromszorosaként befolyt mintegy 1,5 millió forintból várhatóan a tanév végéig megoldódik a szervezet mûködtetése.

« 1. oldal »