2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 

Négyezerrel kevesebb gyerek ül be az iskolapadba szeptember 1-jén. A szülõk többségének hatalmas anyagi megterhelés a tanévkezdés. A hitelszakértõ szerint a szeptember nem váratlan esemény, próbáljuk meg hitelfelvétel nélkül megúszni a becsengetést. Kiszámoltuk, hogy a két-három gyerekes családoknak akár 200 ezer forintba is kerülhet a beiskolázás.

Pontosan és idõben megérkeztek idén a tankönyvek az iskolákba, a Kello Könyvtárellátó Nonprofit Kft. határidõre teljesítette a kiszállításokat. Szerdáig közel 9500 diákot érintett tankönyvcsomagokkal összefüggõ reklamáció – olvasható a könyvtárellátó MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében.

A fõváros mellett valamennyi megyében információs pontokkal segíti a tanévkezdést a Kello Könyvtárellátó Nonprofit Kft.

Illusztráció
Hajdú-Bihar – Komádiban tankönyvellátás szempontjából gördülékenyen indul a tanév.
Budapest, 2013. július 16., kedd (MTI) – A tankönyvek központi terjesztését lebonyolító Könyvtárellátó Nonprofit Kft. (KELLO) több kafetéria-szolgáltatóval is megállapodott, így a béren kívüli juttatásként adható iskolakezdési utalványt is fel lehet használni a tankönyvek kifizetésére – tájékoztatta a könyvtárellátó kedden az MTI-t. A fizetési határidõ – a köznevelési államtitkárság kérésére – július 31-rõl augusztus 15-re módosult.

 

 

« 1. oldal »