2024. április 19. Péntek, Emma.
 

Csak álltam a két négyzetméteres spájz egyetlen, aprócska ablaka alatt, és az járt a fejemben, hogyan férhetett ki rajta egy tizenegy éves kislány… A nyílás alatt – mely feltehetõleg nem sok napfényt engedett a helyiségbe – egyáltalán nem nõtt fû, pedig egy lakatlan, a kegyes tavasznak köszönhetõen zöldellõ és pitypangoktól sárgálló telekre nézett. Csáki Alexandra jegyzete.

A romagyilkosságok perében határozott idejû börtönbüntetést kért Kiss Árpád elsõrendû vádlottra ügyvédje arra az esetre, ha a Fõvárosi Ítélõtábla nem helyezi hatályon kívül az elsõfokú ítéletet. A harmadrendû vádlott, Petõ Zsolt védõje szintén az ítélet hatályon kívül helyezését indítványozta.

A köztévé híradója szerint egy férfi azt állítja, hogy õ az egyik szereplõje a szombaton nyilvánosságra hozott kislétai videónak, és 10 ezer forintot kapott azért, hogy a kamera elõtt azt mondja, pénzért toboroztak közmunkásokat egy Bajnai Gordon elleni tüntetésre. A videó állítólagos készítõje viszont kijelentette, nem fizetett a felvételért, az Együtt-PM szövetség pedig azt közölte, nyilvánosságra hozza a vágatlan felvételt.

Minden vágya, hogy iskolába menjen

Dr. Ivan B. Kolozsvari felajánlotta, hogy a kislány töltsön néhány évet az Egyesült Államokban, Mága Zoltán hegedûmûvész pedig félmillió forintos ösztöndíjban részesítette.

« 1. oldal »