2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 

Budapest – Bocsánatkérésre szólította fel a kormányfõt és az államfõt, és érdemben tárgyalóképes kormányzati delegáció felállítását követelte a keddi oktatási demonstráción Pukli István iskolaigazgató, aki ezek elmaradása esetére egyórás országos pedagógussztrájkot helyezett kilátásba a Kossuth téren elmondott beszédében.

Csodált ékkõvé forrnak a leszakadt, minden oldalról szúróssá, élessé vált, „maradéknak” ítélt darabkák.

Rózsi tabletre gyûjt, Andiék tavaly vettek okostévét, Ricsi már a sokadik telefonját veszi, pedig mind pártízezer forintból tengõdnek. A kép megtévesztõ, hiába vesznek néha lapostévét, így is szinte csak kenyérre és lakásfenntartásra költenek. Tévé és mobil nélkül az a kis boldogságuk is elveszne, ami kijutott, a cigi az egyetlen luxus, amirõl képtelenek lemondani, pedig nagyon szeretnének. Albert Ákos cikke az Abcúgon.

Búcsú a 40 milliótól?2015-03-03 18:05:36

A félezer hátrányos helyzetû gyereket segítõ Igazgyöngy Alapítvány segítségért kiált.

A szolidaritás, a segítségnyújtás egy élhetõ társadalom természetes velejárója kell, hogy legyen – véli L. Ritók Nóra, az Igazgyöngy Alapítvány igazgatója.

Berettyóújfalu, Debrecen - L. Ritók Nóra grafikusmûvész, tanár, tankönyvszerzõ, a berettyóújfalui Igazgyöngy Alapítvány és Alapfokú Mûvészetoktatási Intézmény igazgatója, aki a hátrányos helyzetû gyermekek nevelését-oktatását vállalta fel, 2016-ig a Magyar Tehetség Nagykövete.

« 1. oldal »