2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 

Április 16-ától megszûnik a Tesco Mobile. Az ügyfeleket a Vodafone veszi át. Az elõfizetõknek nem lesz sok teendõjük. A Lidlnek is van mobilja, a Blue Mobile, de a Lidl nem gondolkodik a megszûnésen, hanem fejleszt.

A Lidl összecsap a Sparral2015-07-11 10:29:34

Vasárnap ismét nyitva lesz a Lidl, a Spar, a CBA, a Reál és a Coop több boltja is.

Júniustól 1-jétõl 33 Tesco-áruház reggel hat óra helyett már ötkor kinyit. Több budapesti Tescóban már hajnalban lehet vásárolni, és 5-kor nyit a békéscsabai, az egri, a debreceni, a hatvani, kaposvári, a pécsi és a nyíregyházi Tesco is. Egyébként többi multi gondolkodik a hajnali nyitáson. És van egy Spar-bolt, amelyik rávert a Tescóra is.

Az élelmiszer-biztonsági hatóság 12 különbözõ ásványvíz forgalmazását tiltotta meg. Az egyik gyártóval már volt gond korábban is.

Mintegy 3,5 milliárd forint értékû friss zöldséget és gyümölcsöt exportált a Lidl Magyarország az idén az elsõ fél évben, ami 75 százalékkal több az elõzõ év azonos idõszakához képest – derül ki a vállalat export adataiból.

A Lidl magyar beszállítója, a Szíjártó Bt. tévesztett a csomagolásnál, ezért került “Magyar friss tojás” jelölés az import tojásra. A Lidl Magyarország a hatóság jelzésére minden üzletében azonnali hatállyal visszahívta a téves megjelölésû termékeket, amelyek a továbbiakban nem kerülnek kereskedelmi forgalomba – tájékoztatta a társaság csütörtökön az MTI-t.

A Lidl élelmiszer-kereskedelmi hálózat üzleteinek bojkottjára szólított fel Lengyelországban a Szolidaritás szakszervezet. Ennek oka, hogy elbocsátották a Szolidaritás Lidlnél mûködõ üzemi szervezetének csúcsvezetõségét azután, hogy az jobb munkafeltételeket követelt az alkalmazottaknak. A Lidl Lengyelország azt állítja, hogy a felmondás jogszerû volt.

A Lidl áruházlánc 158 magyarországi üzletében is fizetni lehet Erzsébet-utalvánnyal december 5-tõl az Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt. és Lidl Magyarország között kötött megállapodás alapján.

« 1. oldal »