2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 

Több mint ezren telepítették a Liga Szakszervezetek (Liga) mobilalkalmazását, amely munkajogi kérdésekben segít eligazodni a felhasználóknak - tájékoztatta Fiedler Péter, a Liga kommunikációs vezetõje írásban az MTI-t.

A szakszervezetek december 15-én reggel 7 és délután 4 óra között országos félpályás útlezárással tiltakoznak a kormány munkavállalókat hátrányosan érintõ intézkedései, köztük a korkedvezményes nyugdíj eltörlése és a kafetéria többlet adóterhei ellen - jelentette be Gaskó István, a tiltakozó akciót szervezõ Liga Szakszervezetek elnöke szerdán Budapesten sajtótájékoztatón.

"Liga-kopogtatók" járják az év második felétõl a hazai kis- és középvállalkozásokat, hogy segítsék õket az új munka törvénykönyve elõírásainak betartásában - jelentette be Gaskó István, a Liga Szakszervezet elnöke a VOSZ Hajdú-Bihar Megyei Szervezetének közgyûlésén.

Debrecen és Mikepércs között több száz méter hosszan félpályás útlezárással tiltakoznak a LIGA szakszervezetek a kormány törvénymódosításai ellen.

« 1. oldal »