2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén 2013. január 27-én is több esetben történt rendõri intézkedés. Az elmúlt 24 órában 3 személyt fogtak el és 25 személyt állítottak elõ a rendõrök, köztük 5 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 4 esetben történt. Megyénk közútjain személyi sérüléssel járó közlekedési baleset nem történt.

Lopott bankkártyával2013-01-11 19:29:36

A Hajdú-Bihar  MRFK 2013. január 8-án kiadott közleményében rendõrségi felhívást tett közzé, melyben tudatta, hogy a Debreceni Rendõrkapitányság lopás vétsége miatt folytat nyomozást ismeretlen tettesek ellen, akik 2012. november 14-én egy debreceni asszony munkahelyi öltözõszekrényébõl eltulajdonították pénztárcáját az abban található értékekkel együtt. Az elkövetõk késõbb sikeresen vettek fel pénzt a lopott bankkártyával, két további ATM-nél hiába próbálkoztak.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén 2013. január 10-én is több esetben történt rendõri intézkedés. Az elmúlt 24 órában 8 személyt fogtak el, 15 személyt állítottak elõ a rendõrök, köztük 12 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 7 esetben történt. Megyénk közútjain 6 könnyû sérüléssel járó közlekedési baleset volt.

 

Trükkös tolvajok jártak 2012. december 4-én délután egy idõs bocskaikerti lakosnál. Az áramszolgáltató szakemberének magát kiadó férfiak, azzal jutottak be az idõs ember lakásába, hogy 11000Ft túlfizetése van.

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság Komádi Rendõrõrsének járõrei még október 28-án hajnalban áramlopás miatt intézkedtek egy komádi férfival és egy körösszakáli nõvel szemben, akik illegálisan - és életveszélyes kialakítással - vételezték házukban a villamos áramot.

Egy pocsaji lakatlan házba történt betörés szerdán délután. Az elkövetõk különbözõ használati eszközöket, illetve egy kályhát is eltulajdonítottak.

Pocsaj, kerékpár lopás2012-11-18 09:32:43

Két tolvaj a kerítésen keresztül jutott be egy pocsaji ház udvarára, majd onnan két kerékpárt lopott el.

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság ügyeletére hajnalban érkezett telefonon bejelentés, hogy Hencidáról egy istállóból ismeretlenek hámokat és hajtószárakat loptak el.

Biciklitolvajok kerültek õrizetbe Berettyóújfaluban
Berettyóújfalu – Kerékpártolvajokat fogtak el és vettek õrizetbe kedden a berettyóújfalui kapitányság nyomozói.

Kerékpártolvajokat fogtak el és vettek õrizetbe tegnap a Berettyóújfalui Rendõrkapitányság nyomozói.

Tegnap délelõtt egy 70 éves derecskei férfit keresett fel két fiatalember azzal az indokkal, hogy fiának tartoznak és azt szeretnék megadni.

Elfogta és õrizetbe vette a rendõrség azt a férfit, aki vasárnapra virradó éjszaka erõsen ittas állapotban bántalmazott két fiatalt a bordányi diszkóban, egyikõjüket pedig ki is rabolta.


Három – derecskei szinten komolynak számító - bûncselekmény sorozat eredményes felgöngyölítésérõl számolt be Parti Attila rendõr-õrnagy, a helyi rendõrõrs bûnügyi alosztályvezetõje, aki egyúttal kérte a lakosság segítségét, közremûködését is.

A rendõrségi munka ismét sikerre vezetett! Több hetes nyomozói munka eredményeként sikerült nyomára bukkanni illetve elfogni a trükkös utcai tolvajt.

A berettyohir.hu szerkesztõsége nem hivatalos forrásból értesült arról a sajnálatos tényrõl, hogy az elmúlt 2 hétben éjszakánként tipikus zártöréses módszerrel jutottak be elkövetõk néhány lakásba, ahonnan jellemzõen készpénzt, mûszaki cikkeket tulajdonítottak el. A rendõrség munkatársaitól annyit sikerült megtudnunk, hogy nyomozás folyik az ügyben, a hivatalos tájékoztatást csak késõbbre ígérték. Addig is szeretnénk felhívni olvasóink figyelmét: fokozottan vigyázzanak értékeikre!

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság 2011. október 03-án eljárást indított lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, egy tegnap a nyomozók által elfogott 28 éves helyi férfi ellen, aki hétfõ hajnalban a Berettyóújfalu, Dózsa György utca 50/A szám alatti lakóház elõtt parkoló személygépkocsi tetõablakát felfeszítette, a gépkocsiba beült, majd onnan eltulajdonított 1 darab fényképezõgépet.


Komádi, Debrecen - A fogyatékosok egykori otthonát Komádiban nem éri meg õriztetni a megyei önkormányzatnak

Vasárnap a hajnali órákban állampolgári bejelentés alapján került elfogásra az a berettyóújfalui fiatalember, aki egy belvárosi telephelyrõl kísérelt meg eltulajdonítani szerszámgépeket, valamint egy a telephelyen parkoló kis tehergépkocsit.

Hencida - A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság Bûnügyi Osztálya lopás bûntett elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt két személyt vett õrizetbe tegnap.

 

 

Biharkeresztes - A harmincas éveikben járó férfiak ellen több büntetõeljárás folyik.

Nem maradnak következmények nélkül a gyermekkorúak által elkövetett bûncselekmények. A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság Derecskei Rendõrõrsének elmúlt napokban tett  gyermekvédelmi intézkedései...

Betörtek egy berettyóújfalui raktárépületbe 2010. október elején. A bûncselekmény gyanúsítottját tegnap vették õrizetbe a Berettyóújfalui Rendõrkapitányság nyomozói.

Megszülettek az elsõ ítéletek. Egy csokitolvajt huszonötezer forintra büntettek, egy darált húst és kávét lopó asszonyt négy nap elzárásra.

A rendõrség a lopás áldozatait szintén igyekszik felkutatni.

« Előző « 7. oldal » 10  Következő »