2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 

A vámospércsi rendõrök õrizetbe vették azt a négy férfit, akik a megalapozott gyanú szerint egy újlétai iskolából loptak.

Két napig egy töltéssel2015-02-23 09:27:54

Egyre többet bírnak a laptopok akkumulátorai.

Egységes laptoptöltõhöz készített mûszaki specifikációkat a Nemzetközi Elektrotechnikai Bizottság (IEC), abban bízva, hogy a mobiltelefonok után a hordozható számítógépek is csereszabatosak lesznek. Mint az köztudott, az a mobilok és tabletek nagy része nagyjából 2009 óta micro usb csatlakozóval tölthetõ, és ugyanezzel a porttal köthetjük össze a kütyüket a számítógépünkkel. Már csak az uniós képviselõket kell meggyõzni arról, hogy muszáj lenne rákényszeríteni a laptopgyártókat is az egységesítésre, hogy ne termeljünk több elektronikai hulladékot.

Elindult a Digitális Közösség Program: elsõ állomás Miskolc.

Az év végén zárul a VariaTech Consulting Kft. 81,5 millió forintos kutatóprogramja, amelynek keretében infotechnológiai fejlesztõ cégek számára készítenek a hatékonyságot növelõ számítógépes fejlesztõ környezetet.

Egyre több informatikai szakértõ jósolja azt, hogy az iPad nemsokára leváltja a hagyományos számítógépet. Erre talán még várni kell, de az biztos, hogy jó úton halad ebbe az irányba az Apple táblagépe. Megnéztük, hogyan teljesít az iPad a hétköznapi feladatok végrehajtásakor.

Betört egy tatabányai gimnáziumba, ellopott egy laptopot, majd mikor elfogása után elengedték a rendõrök, félelmében világgá ment egy 16 éves fiú.
Laptop a jövõbõl?2009-10-27 14:36:56
« 1. oldal »