2024. április 16. Kedd, Csongor.
 
Tiltakozik az egyik dohányggyár az MDF választási plakátja ellen. A plakáton ugyanis három cigarettásdoboz található, és a dohánygyár szerint ebbõl kettõ egyértelmûen hasonlít az õ termékükhöz.
Hamis vádak miatt feljelentést tesz az MDF azok ellen, akik azt állítják, hogy jelöltjeik közül többen is szabálytalanul gyûjtöttek ajánlószelvényeket. A párt szóvivõje szerint megpróbálják levadászni az MDF jelöltjeit.
Fellebbez az MDF a Fõvárosi Választási Bizottság döntése ellen, amellyel a testület törölte a párt budapesti listáját. A pártra így a fõvárosban nem lehetne szavazni a parlamenti választásokon.
#
Nincs több kopogtatás, péntek délután négyig gyûjthették az egyéni képviselõjelöltek az ajánlószelvényeket. A Fidesz, az MSZP és a Jobbik mind a 176 körzetben indít jelöltet, az LMP és a MDF pedig várhatóan 90-100 körüli jelöltet tud indítani a választáson.
Egymás ellen ünnepeltünk2010-03-16 19:13:14
Az MDF továbbra is abban bízik, hogy tud határidõre budapesti listát állítani a párt. Ehhez arra van szükség, hogy legalább nyolc fõvárosi választókerületben legyen egyéni képviselõjelöltje a Magyar Demokrata Fórumnak.
Új kampányt indít az MDF2010-03-11 18:15:14
Az MDF elnöke szerint össztûz indult pártja ellen; mesterségesen gerjesztett, fojtogató légkörbe került a szervezet. Az MDF azonban nem hagyja magát, ezért az ajánlószelvények leadásáig hátralévõ idõben új kampányt indít, amelynek központi eleme az okos állam 20 pontja - mondta el Dávid Ibolya csütörtöki sajtótájékoztatóján.
« 1. oldal »