2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 

Április 16-ától megszûnik a Tesco Mobile. Az ügyfeleket a Vodafone veszi át. Az elõfizetõknek nem lesz sok teendõjük. A Lidlnek is van mobilja, a Blue Mobile, de a Lidl nem gondolkodik a megszûnésen, hanem fejleszt.

A többszörös meghosszabbítás után 2014 április 8-án a Microsoft végleg megszünteti a Windows XP támogatását, magára hagyva az ügyfeleket.

Új kasszát kell keresniük az OTP Magánnyugdíjpénztár ügyfeleinek, ha továbbra sem szeretnének átlépni a tisztán állami nyugdíjrendszerbe. A késõn ébredõk megtakarításait einstandolja az állam - írja a Népszabadság.

Haldoklik a nyomtatott sajtó. A megyei regionális lapot kiadó vállalat is ötezer eladott példányt vesztett egy negyedév alatt.


A Microsoft számítástechnikai óriás két éven belül fokozatosan felhagy a Windows XP operációs rendszer terméktámogatásával, a felhasználóknak rendszereik újabbra cserélését ajánlja.


Budapest, 2011. szeptember 29., csütörtök (MTI) – Alapjaiban változtathatja meg az Európai Unióban a nemzeti labdarúgó-bajnokságok tévéközvetítési rendjére vonatkozó jelenlegi szabályozást az Európai Bíróság jövõ heti döntése.

« 1. oldal »