2024. április 24. Szerda, György.
 
Budapest, 2012. február 1., szerda (MTI) – Csökkentette bruttó 5 forinttal a 95-ös benzin és 8 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.

Budapest, 2012. január 2., hétfõ (MTI) – Három nap alatt kétszer emelkednek az üzemanyagok árai! Az újév elsõ napján az áfa-emelés miatt volt árváltozás a kutakon, míg szerdától bruttó 6-6 forinttal emeli a 95-ös benzin, illetve a gázolaj literenkénti árát a Mol. A benzin ezzel új történelmi csúcsot ér el.

Budapest, 2011. december 30., péntek (MTI) – Az újév elsõ napján a 2 százalékpontos áfa-emelés miatt drágulnak az üzemanyagok: a forgalmi adó 25-rõl 27-százalékra növelése 6, illetve 7 forinttal emeli a 95-ös benzin és a gázolaj átlagárát a számítások szerint.

Emelkedik a benzin ára2011-12-28 13:28:47

Csütörtöktõl bruttó 5 forinttal megemeli a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát a Mol, a gázolaj ára nem változik.

Budapest, 2011. november 14., hétfõ (MTI) – Emeli bruttó 5, illetve 8 forinttal a 95-ös benzin, valamint a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., ezzel mindkét üzemanyag ára új csúcsra emelkedik – értesült piaci forrásokból hétfõn az MTI.


Budapest, 2011. október 19., szerda (MTI) – Emelte bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin és 3 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., ezzel mindkét üzemanyag ára új történelmi csúcsot ért el.

Budapest, 2011. október 16., vasárnap (MTI) – A Budapesti Értéktõzsde az elmúlt hetet is erõsödéssel zárta, ez már sorozatban a harmadik hét, amikor emelkedett az index; a megelõzõ héthez képest ráadásul több mint kétszeres mértékben.

A Mol megérti, hogy a vállalatoknak is hozzá kell járulniuk a magyar költségvetési hiány lefaragásához, de reméli, hogy a válságadót csupán ideiglenesen vetik ki - mondta Molnár József, a Mol Nyrt. vezérigazgatója a CNBC üzleti televíziós csatornának adott szerdai interjúban.

Budapest (MTI) - Emelte bruttó 7, illetve 5 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.

 

A WikiLeaks által frissen kiszivárogtatott dokumentumok alapján az orosz kormány állt az ismeretlen tulajdonosi hátterû orosz energiaóriás, a Szurgutnyeftyegaz mögött. Ez a cég szerezte meg a Mol több mint ötödét még 2009-ben. Az is kiderül a táviratokból, hogy a Bajnai-kormány az EU-csatlakozás ügyével próbált nyomást gyakorolni Horvátországra a balkáni orosz befolyás növekedésének megnehezítése érdekében.

Budapest, 2011. július 20., szerda (MTI) - Magyarország 100 legnagyobb vállalatának összteljesítmény alapján összeállított listáját továbbra is a Mol vezeti, de a TOP10-bõl kiesett az E.On Hungária Zrt. és a Magyar Villamos Mûvek is.

« Előző « 5. oldal »