2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 
Lecsukatnák a baleset miatt2016-02-29 17:26:19

Végrehajtandó fogházbüntetést és közúti jármûvezetéstõl eltiltást indítványozott az ügyészség azzal a román állampolgárral szemben, aki tavaly szeptemberben halálos balesetet okozott a 42-es fõúton, Berettyóújfalu és Mezõpeterd között.

Most akkor az állatok fontosak, az emberek vagy a pénz?

A kicsinek is örülnek2014-08-27 10:59:02

Megyénk kilenc települése örülhet állami támogatásnak.

Kilencen kaptak 41 milliót2014-08-08 14:56:14

A rendkívüli önkormányzati támogatásokból nem jutott sok a megyénkbe.

Mezõpeterd – Egy közel négytonnás tekercs okozott közlekedési fennakadást Mezõpeterd belterületén a 42-es számú fõúton.

Teherautó és mikrobusz ütközött vasárnap délután a 42-es fõút Berettyóújfalu és Mezõpeterd közti szakaszán, a kisbusz ülõk közül hárman megsérültek – közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtószóvivõje az MTI-vel.

 

A kerékpárútra nagy szükség van - illusztrációA kerékpárútra nagy szükség van -Amikor elõször hallottam arról, hogy kerékpárút épül Berettyóújfalutól Nagyváradig, valamint, hogy a harmincöt kilométer hosszú szakasz a jövõ évben már el is készülhet, rögtön a biharkeresztesi polgármester egy elejtett félmondata jutott az eszembe. Petneházi Attila jegyzete.

 

Szerdán reggel a 42-es számú fõút és a 4214-es út keresztezõdésében, Berettyóújfalu és Mezõpeterd közötti szakaszon, egy szerb kamion személygépkocsival ütközött.

Debrecen, 2011. október 20., csütörtök (MTI) – Egy román kamion hajtott bele hátulról egy piros lámpánál várakozó magyar kamionba a 42-es fõúton Mezõpeterd és Biharkeresztes között csütörtök este; az érintett szakaszon teljes útzár mellett folyik a helyszínelés – közölte a rendõrség az MTI-vel.

Mezõpeterd Község Önkormányzata 2008-ban sikeresen pályázatott a Mezõsas-Mezõpeterd Körjegyzõség Mezõpeterdi Kirendeltségének komplex akadálymentesítésére és Európai Uniós forrásból megvalósította a kirendeltség épületének akadálymentesítését. A pályázat az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretein belül az Észak-Alföldi Operatív Programban valósult meg. Az önkormányzat a kivitelezés megvalósításához 9.271.826 Ft támogatást kapott.

« 1. oldal »