2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 

Emelte bruttó 7-7 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.

Emeli bruttó 2-2 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból az MTI hétfõn.

A cég tavaly írt alá koncessziós szerzõdést az ásotthalmi területet is érintõ, Szeged-medence Nyugat nevû koncessziós területen indítandó kutatásról és termelésrõl, január-februárban jönnek a robbantások, amelyekkel meg lehet határozni terület olajkincsének pontos elhelyezkedését - írja a Világgazdaság.

Bruttó 2-2 forinttal csökkentette a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt.

Csökkenti bruttó 4 forinttal a 95-ös benzin és 6 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból az MTI hétfõn.

Bruttó 2-2 forinttal csökkenti december 29-én a Mol Nyrt. a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát - értesült piaci forrásokból az MTI hétfõn.

Lezárultak a Shaikan-7, -8 és -10 kutakat és a meglévõ elsõ és második termelõegységeket összekötõ vezetékrendszer építési munkálatai, lehetõvé válhat a megcélzott 40 ezer hordóegyenérték termelési szint elérése - jelentette be az olajcég a tõzsde honlapján kedden.

Csökkentette bruttó 8 forinttal a 95-ös benzin és 6 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt.

A Mol-csoport lezárta a Lukoil Czech Republic s.r.o. üzleti tevékenységének és 44 töltõállomásának átvételét Csehországban - tette közzé a Mol a BÉT honlapján szerdán.

A Mol Nyrt. partnere, a Gulf Keystone Petroleum Limited bejelentése szerint a kurdisztáni régió kormánya kifizetett bruttó 15 millió dollárt a GKP-nak az olajexport részbeni ellenértékeként - közölte a Mol a tõzsde honlapján kedden.

A horvát minisztérium jelenleg nem támogatja a befektetõbarát környezetet Horvátországban, ezért elérkezettnek látják az idõt arra, hogy korábbi befektetéseik eredményét realizálják.

Budapest, 2014. november 21., péntek (MTI) – Bruttó 4-4 forinttal csökkentette a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt.

Az MVM Magyar Villamos Mûvek Zrt. és a Mol-csoport tagja, a Slovnaft a.s. november 19-én közös, nem kötelezõ érvényû ajánlatot tett a szlovák villamosmûvek 66 százalékos, az olasz ENEL SpA. energetikai cég tulajdonában lévõ részvénycsomagjának megvásárlására.

Bruttó 5 forinttal csökkenti a Mol Nyrt. a 95-ös benzin és 4 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán – értesült piaci forrásokból az MTI hétfõn.

Bruttó 3-3 forinttal emelte a Mol a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán.

Emelkedett a gázolaj ára2014-11-03 13:30:28

Emelte bruttó 2 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát a Mol Nyrt. pénteken, a 95-ös benziné nem változott.

Jóváhagyta a Mol Nyrt. kurdisztáni leányvállalatának, a Mol Kalergannak a kurdisztáni Akri-Bijeel blokkra vonatkozó mezõfejlesztési tervét a természeti erõforrások minisztere - jelentette be a Mol Nyrt. a tõzsde honlapján csütörtökön.

Tizenöt bankkal 1,55 milliárd dolláros rulírozó hitelszerzõdést kötött a Mol csütörtökön - jelentette be éjfélkor az olajtársaság a Budapesti Értéktõzsde (BÉT) honlapján.

Emelkedik a gázolaj ára2014-10-31 16:46:31

Emeli bruttó 2 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát a Mol Nyrt. pénteken, a 95-ös benziné nem változik – értesült piaci forrásokból az MTI szerdán.

A 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát bruttó 3 forinttal csökkentette a Mol Nyrt. szerdán, a gázolajé nem változott.

A 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát bruttó 3 forinttal csökkenti a Mol Nyrt. szerdán, a gázolajé nem változik – értesült piaci forrásokból az MTI hétfõn.

Emelkedik a benzin ára2014-09-10 08:12:25

Emeli bruttó 4 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a gázolajé nem változik – értesült piaci forrásokból az MTI.

A feleket a hágai állandó választottbíróság kötelezte, hogy tisztázzák a sajtóban megjelent az ellentmondó nyilatkozatokat.

A Mol bruttó 2 forinttal emelte a gázolaj és 4 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát.

Három ideiglenes megoldást kért az INA-nak a horvát állam nevében Ivan Vrdoljak gazdasági miniszter Párizsban, a Mol és az INA között hétfõn indult választottbírósági eljáráson - írta honlapján a Vecernji List címû zágrábi napilap.

« Előző « 2. oldal »  Következő »