2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 
Csökken a benzin ára2014-08-07 13:28:48

Csökkenti bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát a Mol Nyrt. pénteken, a gázolajé nem változik – értesült piaci forrásokból szerdán az MTI.

Megkezdõdött a horvát kormány és a Mol képviselõi között pénteken az ötödik tárgyalási forduló, a magyar társaság arra kíváncsi, mi a horvát kormány véleménye az INA Felügyelõ Bizottságának az INA vállalatirányításáról szóló javaslatával kapcsolatban .

Csökkentette bruttó 3-3 forinttal a gázolaj és a benzin literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt.

Emelte bruttó 4-4 forinttal a gázolaj és a benzin literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt.

Már mintegy 280 tonna használt sütõolajat gyûjtött össze a Mol a három éve indult kezdeményezésével, amellyel a lakosság környezettudatosságát szeretné ösztönözni.

Emeli bruttó 5 forinttal a gázolaj és 4 forinttal a benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. – értesült piaci forrásokból hétfõn az MTI.

Csökken a gázolaj ára2014-06-06 08:26:09

Csökkenti bruttó 2 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt., a benziné nem változik – értesült piaci forrásokból szerdán az MTI.

Csökken a gázolaj ára2014-06-03 11:17:51

Csökkenti bruttó 2 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a benziné nem változik – értesült piaci forrásokból hétfõn az MTI.

Emelkedett a benzin ára2014-05-31 10:09:38

Emelte bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a gázolaj ára nem változott.

Emelkedik a benzin ára2014-05-27 10:16:35

Emeli bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a gázolajé nem változik – értesült piaci forrásokból hétfõn az MTI.

Emelte bruttó 3-3 forinttal a benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.

Emeli bruttó 3-3 forinttal a benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. – értesült piaci forrásokból hétfõn az MTI.

A Mol bruttó 5 forinttal csökkentette a benzin és 3 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát.

Emelte bruttó 3-3 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát csütörtökön a Mol Nyrt.

Emelkedik a benzin ára2014-04-15 13:08:21

Emeli bruttó 3 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a gázolajé nem változik – értesült piaci forrásokból hétfõn az MTI.

Emeli bruttó 3 és 5 forinttal a gázolaj és a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. – értesült piaci forrásokból hétfõn az MTI.

A Bijell-1B kútból hozzávetõlegesen napi 3500 hordó kõolaj jön. ígéretes teszteredményeket adott a Bijell-2 kút is, amelyet augusztus végéig köthetnek be a termeltetéshez szükséges felszíni berendezésbe.

Molnár József a Mol Nyrt. olajipari vállalat vezérigazgatója szerint a társaság kénytelen lesz máshol lehetõséget keresni, ha Horvátországban nem tud nyereségesen befektetni.

A Mol növelné horvát leányvállalata, az INA kitermelését, sürgeti viszont az ehhez szükséges engedélyek kiadását. A horvát kormánnyal folytatott csütörtöki megbeszélés után a magyar olajvállalat kész a tárgyalások gyorsított ütemû folytatására - jelentette ki Molnár József, a Mol-csoport vezérigazgatója a tárgyalás után Zágrábban újságírók elõtt.

A Népszabadság információi szerint a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) karácsony elõtti döntésével engedélyezte a MOL algyõi gáztárolójának megvásárlását. A vevõ az MFB, a meg nem erõsített hírek 140 milliárd forintos vételárról szólnak. A döntéssel hamarosan gyakorlatilag a teljes magyarországi gáztároló kapacitás az MVM-hez, vagyis állami kézbe kerülhet.

Részvény-adásvételi szerzõdést kötött a Mol Nyrt. a Wintershall Norge AS-vel 14 kutatási-termelési licenc részesedésének megvételérõl, amelyek az Északi-tenger Egyesült Királysághoz tartozó részén találhatóak.

Összesen 18 millió forint támogatást nyert eszközvásárlásra vagy útiköltségre 87 fiatal a Mol tehetségtámogató programjában - tájékoztatta a projekt kommunikációjával foglalkozó cég vasárnap az MTI-t.

Magyarországi vegyes vállalat alapításáról és autógumikhoz használt gumialapanyag-gyártó üzem létesítésérõl kötött megállapodást a Mol Nyrt. és a Japan Synthetic Rubber Corporation (JSR) - közölte a Mol a Budapesti Értéktõzsde honlapján.

Továbbra is jelentõs nézetkülönbségek vannak a Mol és a horvát kormány között az INA olajipari vállalat helyzetének megítélésében; a Mol meggyõzõdése, hogy az INA vállalatirányítási modellje összhangban van a nemzetközi gyakorlattal, valamint a horvátországi és az európai szabályozással is - derül ki a Mol közleményébõl.

A Mol továbbra is tartja magát ahhoz az állásponthoz, hogy nem nyilatkozik a sajtóban a horvát kormánnyal az INA ügyében folytatott tárgyalások menetérõl, témájáról - közölte az olajtársaság az MTI megkeresésére szerdán. A Mol így nem erõsítette meg azt sem, hogy a héten pénteken folytatódnának a tárgyalások a felek között.

« Előző « 3. oldal »  Következő »