2024. április 18. Csütörtök, Andrea, Ilma.
 


Közvetlenül egymás után érkezett az a két kamion Magyarországra, amelyekben összesen 45 millió forint értékû hamis ruházati terméket foglaltak le a Nemzeti Adó-és Vámhivatal pénzügyõrei Ártándon az elmúlt hétvégén.


Jövõ hétfõig nyújthatják be adóbevallásukat a vállalkozási tevékenységet folytató vagy az általános forgalmi adó körbe tartozó magánszemélyek - hívja fel a figyelmet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteki, MTI-hez eljuttatott közleményében.

Ártánd – A Nemzeti Adó-és Vámhivatal pénzügyõrei Ártándon tartóztattak fel egy görög embercsempészt vasárnap éjszaka.

A vagyonosodási vizsgálat kiterjed a hitelek visszafizetésére fordított pénz eredetének firtatására is - tudta meg azenpenzem.hu az adóhatóságnál; a "kishalaknak" azonban a portál szerint nem kell félniük.

 


Budapest, 2011. szeptember 2., péntek (MTI) - Évközben is megszûnhet a családi kedvezményre való jogosultság, mivel a középiskolai tanulmányaikat befejezõ diákok után már nem jár a családi kedvezmény - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-vel.

 

Debrecen - A Nemezti Adó- és Vámhivatal Hajdú-Bihar Megyei Adóigazgatósága arra hívja fel a figyelmet, hogy az adózás rendjérõl szóló 2003. évi XCII. törvény 38. § (1-4), illetve a 43. § (1) bekezdése értelmében az állami adóhatóságnál nyilvántartott fizetési kötelezettségeit adónemenként, elszámolási számla nyitására kötelezett adózó esetén átutalással, míg elszámolási számla nyitására nem kötelezett adózó esetén átutalással vagy postai készpénzátutalási megbízással– csekkel- kell teljesíteni.

Debrecen - Az állami adóhatóság kényszer útján szedi be az esedékességkor meg nem fizetett adót, illetve járulékot, valamint az adók módjára behajtandó köztartozást. Ez az eljárás a végrehajtás, amelyre a bírósági végrehajtásról szóló 1994. évi LIII. törvény (rövidítve csak: Vht.) rendelkezéseit kell alkalmazni.

« Előző 1 ... « 9. oldal »