2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 

Átmentek a hajfestékek a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (NFH) tesztjén, egyetlen vizsgált termékben sem volt kimutatható káros anyag – derül ki a NFH közleményébõl, amelyet kedden juttatott el az MTI-hez.

Rendkívüli ellenõrzés keretében ismét vizsgálja a forgalomban lévõ szén-monoxid-mérõ készülékek biztonságát a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (NFH) a nemzeti fejlesztési miniszter utasítására - tájékoztatta a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) pénteken az MTI-t.

Bõvülhet a fogyasztóvédõk hatásköre, a parlamentnek pénteken benyújtott törvényjavaslatban szerepel többek között a hatóság jogkörének kiterjesztése a víziközmû-szolgáltatók üzletszabályzatának vizsgálatára, illetve a kéményseprõ-ipari közszolgáltatók számlázási gyakorlatának ellenõrzésére – közölte a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (NFH) hétfõn az MTI-vel.

A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (NFH) és a megyei kormányhivatalok fogyasztóvédelmi felügyelõségei megkezdték a héten a nyári idegenforgalmi ellenõrzéseket, kiemelten a rendezvényekre kitelepült vendéglátósokat és a taxisokat vizsgálják – mondta Kathi Attila, a hatóság stratégiai kabinetjének vezetõje szerdán sajtótájékoztatón Budapesten.

« 1. oldal »