2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 

Ha rövidebb lesz a nyári szünet, még többet kell tanulniuk a gyerekeknek? – tette fel több szülõ is a kérdést, amikor kiderült, hogy a kormány hozzá akar nyúlni a nyári szünethez. Nem reprezentatív közvélemény-kutatásunk azt tükrözi, hogy a szülõk meg tudják oldani a gyerekek felügyeletét a két és fél hónapos nyári szünetben. Úgy tûnik, ragaszkodunk a vakáció idõtartamához.

Hétfõtõl nyári szünet van, ezért 2014. június 16-tól (hétfõ) a DKV járatai munkanapokon a tanszünet, munkanapi menetrend szerint közlekednek.

Egy hét múlva véget ér a tanítás az iskolákban, és kezdetét veszi a közel két és fél hónapos vakáció. A diákok és a szülõk idén is táborok sokasága közül választhatnak a szünidõben, az árakat tekintve az elõzõ évhez képest a taborfigyelo.hu adatai szerint csökkenés tapasztalható.

Illusztráció - Ítélkezési szünet lesz egy hónapigFotó: Derencsényi István
Hajdú-Bihar – A megye bíróságai a korábbi években kialakult gyakorlatnak megfelelõen az idén is ítélkezési szünetet tartanak július 16. és augusztus 16. között a nyári szabadságolások miatt.

Püspökladány – Az iskolai szünet elsõ három hetében három óvoda konyhájában volt fõzés, az azt követõ három hétben a Karacs Ferenc Gimnázium kollégiumában és a Többcélú Nevelési Oktatási Intézmény konyhájában folytatják a rászoruló gyerekek étkeztetését.

« 1. oldal »