2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 

Az Egyesült Államokba belépésre jogosító, csaknem tízezer lopott vízumra bukkant a rendõrség Mexikóban - hozta nyilvánosságra Tamaulipas állam fõügyésze.

Az eddig ismert legkorábbi maja építményeket tárták fel régészek, többek között 3000 éves piramisokra leltek.

Dolgoznak, vezetnek, buliznak, éppúgy, mint a velük egykorú huszonévesek.

Megújul a Facebook üzenõfala
Látványos változás elõtt a Facebook. Külön-külön hírfolyamba kerülnek a játékok, a fotók, a hírek.

A náci koncentrációs táborok rendszere sokkal rosszabb volt annál, mint amit a kutatók eddig tudtak róla - ez derült ki az USA Holokauszt Emlékmúzeumának legújabb tudományos eredményeibõl.


Látványos fény- és lézertechnikai bemutatóval avatták fel csütörtök este London központjában Nyugat-Európa legmagasabb felhõkarcolóját.

Az amerikai Viking program 36 éves adatainak új elemzése szerint a NASA megtalálta az életet a Marson.

Megkezdõdött a jelöltállítás a Világbank élére, miután a pénzügyi szervezet jelenlegi vezetõje mandátumának lejártával távozik a posztról június végével.

A Forbes magazin összeállított egy csokrot azokból a városokból, melyek az évszázad végére teljesen eltûnhetnek. Az okok között szerepel az elnéptelenedés, az elsivatagosodás, a talajerózió, a tengerszint emelkedése, vagy akár az ivóvíz hiánya. A mi generációnknak még lehetõsége nyílik ellátogatni ezekre a településekre, de a dédunokáink ezt már valószínûleg nem tehetik meg.

Több ezer embert köteleztek otthonaik elhagyására az Egyesült Államok keleti-partvidékén, miután korábbi gyengülése után szerdán ismét négyes kategóriájú hurrikánná erõsödött az Earl névre keresztelt ciklon.
Kína déli részén Kunmingban érdekes dologra lettek figyelmesek az utcán sétálók: egy meztelen férfi óriási szerszámával a kezében kiáltotta világgá sérelmeit.
A rendõrség mesterlövésze halálos sebet ejtett azon a fegyveresen, aki helyi idõ szerint szerda kora délután hatolt be a Discovery Channel Washington környéki székházába, ahol három embert ...
Férfi-prostituáltakat futtató bandát számolt fel a rendõrség Spanyolországban. 14 brazil állampolgárt tartóztattak le, akiket azzal vádolnak, ...
Nyolc ember halt meg a szlovák fõvárosban egy hétfõ délelõtti lövöldözésben. Egy 50 év körüli férfi kezdett el lövöldözni Pozsony Dévényfalu városrészében, ...
Három év felügyelet alá helyezett a bíróság szerdán két 11 éves fiút, akik tavaly meg akartak erõszakolni egy nyolc éves kislányt Nagy-Britanniában.
Cápatámadás miatt meghalt egy 31 éves ausztrál férfi kedden szörfözés közben Ausztrália nyugati partjainál - közölte az ausztrál rendõrség.
Nem marad Maradona2010-07-28 11:37:07
Az argentin labdarúgó-szövetség kedden úgy döntött, hogy nem hosszabbítják meg Diego Maradona szövetségi kapitányi szerzõdését ...

Az Egyesült Államokban nyilvánosságra hozták azokat a rögzített beszélgetéseket, amelyeket a parti õrség vett fel, amikor elsüllyedt egy városnézõ kishajó Philadelphiában július elején.
Nem lesz több Love Parade2010-07-27 09:02:56
Nincs magyar áldozata a szombati duisburgi Love Parade-nek. A német hatóságok vasárnap azt közölték, hogy a 19 áldozat közül négyen külföldiek.
« 1. oldal »  ... 21 Következő »