2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 

Két püspök is feljelentést tett egy 2007-ben még biztosan mûködõ honlap miatt, amelyen a katolikus egyházban dolgozó állítólagos meleg papokat gyûjtötték össze.

Lassan helyre áll a rend a légi közlekedésben, sokan azonban csak nehezen jutnak haza. Több ezer brit turista rekedt Spanyolországban - õket hajókkal vitték haza.
Sáskajárás Ausztráliában: több milliárd rovar pusztít az ország déli részén. A földmûvesek attól tartanak, hogy teljesen elpusztítják a terményt.
Lezuhant egy orosz tehergép2010-04-22 14:00:13
Rizsföldbe csapódott egy orosz teherszállító repülõ csütörtökön a Fülöp-szigeteken. A gép landoláshoz készülõdött, amikor eddig ismeretlen okok miatt lezuhant.
Rossz hatással van az új-zélandi fõváros rózsakertjeire a wellingtoniak legújabb szokása, amely szerint elhunyt szeretteik hamvait a nyilvános parkok virágainak tövében szórják szét - közölték a helyi hatóságok.
89 éves korában elhunyt szerdán Juan Antonio Samaranch. A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) korábbi elnökét súlyos szívelégtelenség miatt hétfõn szállították a Quirón de Barcelona klinikára.
Több mint öt kicsi és közepes európai légitársaságot csõd fenyeget a vulkáni hamu okozta légi káosz után - mondta a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség vezetõje az olasz állami televíziónak adott interjújában.
Öt nap szünet után három gép is felszállhatott hétfõ este Európa egyik legforgalmasabb légikikötõjébõl, az amszterdami Schiphol reptérrõl. New Yorkból pedig már Párizs felé tart a napok óta elsõként útnak indult tengerentúli járat.
Lengyel szakértõket hívtak segítségül hétfõn az orosz hatóságok, hogy együtt próbálják meg azonosítani a repülõ személyzetének hangjait azon a hangfelvételen, amelyet a lezuhant lengyel államfõi gép fekete doboznak nevezett adatrögzítõi tartalmaznak.
Továbbra is nagy a bizonytalanság az európai repülésben, annak ellenére, hogy az uniós légügyi hatóságok az este enyhítettek a vulkáni hamufelhõ miatti zárlaton.
Földrengés miatt több száz embert kellett evakuálni több bányából Ausztrália nyugati részén. A Richter-skála szerint 5-ös erõsségû rengésben az eddigi jelentések szerint senki sem halt meg, ...
Letartóztattak egy brit turistát egy állítólagos állatszex-farmon, az Egyesült Államokban. Az 51 éves férfit azzal vádolják, hogy három kutyával közösült.
Csökkenhet a káosz, több repülõ indulhat útnak keddtõl Európában, miután az uniós légügyi hatóságok úgy döntöttek, hogy három zónára osztják Európa légterét.

A már láthatóan bedõlés felé tartó hiteleket csomagolták értékpapírba, és úgy adták el azokat, mintha jó nyereséggel kecsegtetnének.

Nem jelent problémát a Discovery hétfõre tervezett leszállásánál az európai légiközlekedést megbénító vulkáni hamufelhõ - közölte vasárnap a NASA. Egy nappal azután, ...
A Richter-skála szerinti 5,3-es erõsségû földrengés rázta meg helyi idõ szerint hétfõ éjjel Afganisztán középsõ részét - közölte az Egyesült Államok földtani intézete (USGS).
Elindulhat a hétfõi menetrendben szereplõ európai légi járatok fele - közölte vasárnap az európai légi biztonsági szervezet, a Eurocontrol sajtókonferenciáján az európai uniós ügyekért felelõs spanyol államtitkár, Diego Lopez Garrido. Spanyolország tölti be az Európai Unió soros elnöki tisztét.
Elfogadta a Toyota, hogy 16,4 millió dollárt fizessen az amerikai kormánynak, amiért „eltitkolta a gázpedál-hibákat” egyes márkák esetében - közölte vasárnap este az Egyesült Államok Közlekedési Minisztériumának autópálya biztonsági hatósága (NHTSA).
Semmiféle hiba vagy nehézség nem adódott a vasárnapi tesztrepülésén - közölte vasárnap a British Airways, amelynek Boeing 747-es óriásgépe csaknem három órán át repült, ...
Elutasította a német közlekedési miniszter a légitársaságok légtérzárlat miatti bírálatait. A Bild címû német napi hétfõi számának adott interjújában Peter Ramsauer jelezte, ...
Egy polip rárontott a búvárra az új-zélandi Wellington partjainál. Az állat kicsavarta a férfi kezébõl a digitális kamerát, majd elmenekült. A búvár a nyomába eredt, a szerkezet pedig minden rögzített.
Pénteken is súlyos zavarokra kell számítani az európai légiközlekedésben, ahogy több ország továbbra is zárva tartja légterét az izlandi tûzhányóból felszálló vulkáni hamu miatt.
« Előző « 7. oldal » 10 11 12 13  ... 21 Következő »