2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 

Budapest, 2013. május 17., péntek (MTI) – A kéményseprés díjának csökkentésérõl is döntött a kormány, a módosítás az egy egységnyi munkaráfordításra figyelembe vehetõ legmagasabb, 4000 forintos összeget ötven százalékkal, 2000 forintra mérsékli – közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) pénteken.

 

NFM: májustól változik a KRESZ a gyermekek védelmébenBudapest, 2013. április 30., kedd (MTI) – Májustól a gyermekek védelmében több ponton is módosul a KRESZ – közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) kedden az MTI-vel. A tárca kiemelte: a Magyar Közlöny legfrissebb számában megjelent új szabályok komoly visszatartó erõt jelentõ szankciókat is lehetõvé tesznek.

 

 

A Magyar Energia Hivatal a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium felkérésére 2013. január 15-étõl üzemelteti a rezsicsökkentés zöld számot.

 

Több, mint ezer jelentkezõ összesen 1 milliárd 42 millió forintnyi támogatást nyert el az Új Széchenyi Terv fûtési rendszerek korszerûsítését támogató pályázatának keretében - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM).

 

Nem változnak a távhõárak októbertõl - illusztráció
Budapest, 2012. szeptember 24., hétfõ (MTI) – Nem változnak a távhõárak október 1-jétõl; a Magyar Energia Hivatal (MEH) árképzési javaslatának feldolgozása és értékelése folyamatban van – közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) az MTI érdeklõdésére.

 

Hétfõtõl lehet pályázni támogatásért fûtési rendszerek korszerûsítésére. A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium költségvetési forrásból meghirdetett konstrukciójára a 864,4 millió forintos keret kimerüléséig lehet pályázatot benyújtani - hívta fel a figyelmet hétfõi közleményében a minisztérium.


Budapest, 2011. december 7., szerda (MTI) – A tervek szerint január elsejével az euró/forint árfolyam változásához igazodva átlagosan 7,5 százalékkal emelkedik az autópálya e-matricák díja; a díjstruktúra legfontosabb újdonsága, hogy a heti (10 napos) matrica fenntartása mellett megszûnik a 4 napos jogosultság a D1 kategóriában – közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) az MTI-vel szerdán.


Egyelõre nem tudni, hogy a kormány mibõl tömi be azt a lyukat, ami az útpénztár idei költségvetési támogatásának elvétele miatt keletkezik. A fejlesztési tárca szerint a Nemzetgazdasági Minisztérium az illetékes a kérdésben, az Állami Számvevõszék szerint viszont a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumnak kéne tudnia a választ. A használatarányos útdíj megoldást jelenthetne, de a rendszer nincs megfelelõen elõkészítve.

« Előző « 2. oldal »