2024. április 16. Kedd, Csongor.
 

A nyíradonyi rendõrök elfogtak egy férfit, aki a gyanú szerint egy gereblyével ütötte a sértett házának kerítését.

A romagyilkosságok perében határozott idejû börtönbüntetést kért Kiss Árpád elsõrendû vádlottra ügyvédje arra az esetre, ha a Fõvárosi Ítélõtábla nem helyezi hatályon kívül az elsõfokú ítéletet. A harmadrendû vádlott, Petõ Zsolt védõje szintén az ítélet hatályon kívül helyezését indítványozta.

A kabai és a hajdúsámsoni rendõrök is szabálysértési õrizetbe vettek egy-egy helyi lakost.

Az egykori járási székhely két évvel ezelõtt visszakapta méltó helyét a megye közigazgatásában.

A nyíradonyi rendõrök elfogtak két férfit, akik az egyik hajdúsámsoni erdõben hurkokat helyeztek ki és több vadat elejtettek.

Tekintse meg a felszámolás alatt lévõ Hajdú-Bihar megyei cégek legfrissebb listáját!

Balesetek adtak munkát szombaton az ügyeleteknek, ezek közül kettõ Nyíradony közelében történt.

Újabb tolvajok bûnhõdnek2014-11-19 09:21:30

A vámospércsi és a nyíradonyi rendõrök befejezték a lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott négy férfi elleni nyomozást.

Kelet-magyarországi Vidék- és Területfejlesztési Kutatóközpont létrehozásáról és ehhez kapcsolódóan kihelyezett tanszék megalapításáról írt alá együttmûködési szándéknyilatkozatot a térség országgyûlési képviselõje és a Debreceni Egyetem rektora szerdán Debrecenben.

Május végén elindult annak a projektnek a kivitelezési munkálata, amelynek eredményeként kibõvül az egészségügyi központ Nyíradonyban.

Ünnepelhetnek a hajdúhadháziak, a hajdúnánásiak, a püspökladányiak, a hajdúböszörményiek, a nyíradonyiak és a berettyóújfaluiak.

Az ablak mögött2011-01-04 20:23:25

A változás jó. Átgondolásra késztet. Ha pedig az a cél, hogy ezentúl még szakszerûbben kiszolgálják az állampolgárt, örömöm az égig ér. A kormányablak kapcsán ezt ígérik. De csak a debrecenieknek, akik könnyen beugranak a Darabos utca 9-11-be! Szabó Katalin jegyzete

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság Komádi Rendõrsének járõrei a napokban elfogták azt a helyi férfit, aki az éjszakai órákban a Polgármesteri Hivatal udvaráról kábelt próbált meg ellopni.

Tekintse meg portálunkon, hogy a megye I. 3. fordulójában milyen eredmények születtek.

Megye I. eredményei2010-08-23 09:02:19

Tekintse meg portálunkon, milyen eredmények születtek a mai napon a megye I-ben.

« 1. oldal »