2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 

A várakozások szerint tovább csökken az olajár és a nyomott ár hosszabb ideig fennmarad - mondta Anton Sziluanov orosz pénzügyminiszter szerdán egy moszkvai fórumon.

Emeli bruttó 5, illetve 4 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt. Az emeléssel a 95-ös benzin átlagára 337-338 forintra, a gázolajé 345-346 forintra nõ

Lapunk értesülései szerint jelentõsen drágulnak az üzemanyagok péntektõl. A benzin a hét utolsó munkanapjától négy, a gázolaj pedig 7 forinttal kerül többe, mint eddig. Ennek megfelelõen számításaink szerint a benzinért 427, a gázolajért 435 forintot kérhetnek átlagosan literenként a kutaknál.

Csaknem egy dollárral emelkedett a nyersolaj hordónkénti ára péntek kora reggel az elõzõ napi záróértékhez képest.

Budapest, 2011. december 4., vasárnap (MTI) – A nyersolaj ára 3,3 százalékkal emelkedett, miközben a forint 4,8 százalékkal erõsödött a dollárhoz képest egy hét alatt péntek késõ estig.

Nyáron az üzemanyagok ára a Bajnai-kormány adóemelései miatt nagyjából 15 forinttal emelkedik, és ehhez jó eséllyel hozzáadódik a kõolaj drágulása és a forint gyengülése is. Van olyan szakember, aki szerint a nemzetközi hatások inkább lefele viszik majd a benzin árát, de a számok alapján érdemes lehet felkészülni a 300 forint feletti benzinárakra.
« 1. oldal »