2024. április 18. Csütörtök, Andrea, Ilma.
 

A Kúria hatályában fenntartotta a másodfokú bíróság azon ítéletét, amelyben az OTP Bank és az OTP Jelzálogbank keresetét teljes egészében elutasította - közölte az OTP Bank Nyrt. csütörtökön a Budapesti Értéktõzsde honlapján.

A Fõvárosi Törvényszék hétfõn kihirdetett elsõfokú ítéletében elutasította az OTP Bank és az OTP Jelzálogbank kereseti kérelmét, amelyben a pénzintézet forintalapú hitelszerzõdéseinek tisztességességét kívánta bizonyítani.

Február 9-re halasztotta el az ítélet kihirdetését pénteken a Fõvárosi Törvényszék a forinthitel-szerzõdések tisztességességével kapcsolatban az OTP Bank és az OTP Jelzálogbank által az állam ellen indított perben.

Másodfokon is elutasította a bíróság az OTP Bank Nyrt., az OTP Jelzálogbank Zrt. és az OTP Ingatlanlízing Zrt. devizahitel-szerzõdések ügyében a magyar állammal szemben benyújtott kereseteit csütörtökön.

 


Budapest, 2011. november 10., csütörtök (MTI) – A lakásárak 2008-tól 2011 elsõ félévéig nominálisan közel 12 százalékkal csökkentek, s az elsõ félévi átlagárak alapján több mint tízszeres eltérés van az árakban országos szinten – állapítja meg az OTP Jelzálogbank felmérése.

 

« 1. oldal »