2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 

Összesítésben 9–0-ra nyerte meg Olaszország a világbajnoki pótselejtezõt.

Lejátssza elsõ vb-pótselejtezõs meccsét a magyar futsalválogatott az olaszok ellen.

Öt berettyóújfalui játékos is van a válogatott keretben, mely szombat óta Miskolcon készül a március 22-én, 18 órától rendezendõ Olaszország elleni vb-pótselejtezõre, melyet a Generali Arénában vívnak meg.

Európa válsága a legveszélyesebb szakaszába léphet – mondja Jánisz Varufákisz, volt görög pénzügyminiszter. Miután ugyanis Görögországgal elfogadtattak egy újabb mentõcsomagot, más harcvonalak kezdenek kirajzolódni. Ahogy ugyanis a menekültválság kiélezi a tagállamok eltérõ gazdasági kilátásait, illetve a periféria országokban tapasztalható igen magas munkanélküliséget, a gazdaságpolitikai vezetõk által felvázolt utak egyre veszélyesebben térnek el egymástól.

Sajátjogú egyházat alapított Ferenc pápa a magyarországi görögkatolikusoknak - tájékoztatta a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia pénteken az MTI-t.

Olaszország erõteljesen lobbizik azért, hogy Enrico Letta, az elõzõ miniszterelnök lehessen Herman Van Rompuynak, az Európai Tanács elnökének az utóda. Szeretnék azt is, hogy Federica Mogherini külügyminiszter vehesse át Catherine Ashtonnak, az EU kül- és biztonságpolitikai fõképviselõjének a posztját.

Festõi csontokra bukkantak2010-06-17 12:05:54
Olaszország a hazája annak a mosolygós, barátságos torinói kislánynak, aki nyolc hónapja Debrecenben él és tanul, s a minap Csökmõre is ellátogatott. Megkérdeztük, hogy érzi magát hazánkban, hogyan jutott el településünkre. A beszélgetés könnyen ment, mert Margherita remekül érti nyelvünket, és a válaszadás sem okozott neki gondot.
Egyelõre nem tudnak magyar sérültrõl az olaszországi vonatbalesetben. A milánói konzul az RTL Híradónak azt mondta: folyamatosan kapcsolatban áll a külképviselet a hatóságokkal.
« 1. oldal »