2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 

Sok hajdúhadházi gazda „dobott egy hátast”, amikor gyanútlanul kinyitotta a postaládáját, de postai küldemény helyett egy szórólapot talált benne. Petneházi Attila írása.

A magyarok számára már tavaly is a fizetés volt a legfontosabb, de a nemzetközi trendek alapján idén ez még dominánsabbá válhat az állásajánlatok közötti választásnál. Petneházi Attila jegyzete.

 

 

 

A skót befordul autójával a benzinkútra, és azt kérdi a segítségét felajánló kútkezelõtõl: mondja csak fiam, mennyibe kerül maguknál egy csöpp benzin? Semmibe! Akkor legyen olyan kedves, és csöpögtesse tele a kocsim tartályát..!Petneházi Attila jegyzete.

A hortobágyi földhaszonbérleti pályázat kapcsán (ami csak földmutyiként híresült el a sajtóban) már mindenféle állítás megjelent, és annak az ellenkezõje is. Petneházi Attila jegyzete.

Miközben az új kenyér ünnepére (szimbolikusan) idén is összejött a határainkon innenrõl és túlról a magyarok kenyere, a dolgok jelen állása szerint egyáltalán nem biztos, hogy az év hátralévõ napjaira is garantált a magyarok kenyere. Petneházi Attila írása.

Állítólag nincs semmilyen olyan konkrét hír közel s távol a piacokon, amitõl a forintnak tartósan „ágynak kellene esni”, nemzeti fizetõeszközünk immár második hete mégis lázlappal az ágya végén kel s fekszik. De leginkább fekszik; pontosabban valakik a padlóra lenyomva tartják napok óta. Petneházi Attila írása.

A kormány annyira jót akart tenni a trafikosok legújabb nemzedékével, hogy a nagy akarásnak végül nyögés lett a vége. A nemzeti dohányboltok felállása óta ugyanis soha nem látott mértékben esett vissza a cigaretta kiskereskedelmi forgalma. Petneházi Attila jegyzete.

« 1. oldal »