2024. április 19. Péntek, Emma.
 

Felrobbant egy ház kazánja Nagyhegyesen, egy idõs nõ azonnal szörnyethalt. Az asszony unokáira vigyázott, a gyerekek épp tévéztek. A nagymama valószínûleg be akart gyújtani a kazánba, amikor az felrobbant. A katasztrófavédelem vizsgálja az esetet. Az RTL riportja.

Az intézmény szakemberei mellett külsõ szakértõk is vizsgálják a debreceni Kenézy kórház egyik inkubátorából kiesett csecsemõ esetét - közölte a kórház szóvivõje csütörtökön az MTI-vel.

A csoport összesen 1,054 milliárd, ebbõl az RTL Klub 845,7 millió forintot utalt - írja a Világgazdaság a társaság sajtóosztályától kapott tájékoztatás alapján.

Vélhetõen 2015-tõl pénzért adja tovább adását a kábelszolgáltatóknak az RTL Klub, amelyet eddig ingyenesen foghattak a nézõk. Dirk Gerkens, a kereskedelmi televízió vezérigazgatója a Marketing és Média internetes oldalán kedden megjelent interjúban azt mondta, a jövõ év elején kezdik meg a tárgyalásokat errõl a mûsorszórókkal.

Van választás 2010.2010-03-30 10:19:49

Megszüntetné az RTL Klubot és a TV2-t a Jobbik. A párt elnöke errõl már többször is beszélt. A két nagy kereskedelmi televíziót 10-bõl 9 ember nézi Magyarországon.
« 1. oldal »