2024. április 24. Szerda, György.
 

Utolsó pillanatban van: megy az õrült rohanás, még nem tudja, kinek mit adjon, mit fõzzön-süssön, vagy hogyan lehet egy fura formájú ajándékot szépen becsomagolni? Ha december 24-én már nem volt ideje, segít a modern technológia, az appok tele vannak hasznos tanácsokkal.

A debreceni rendõrök segítettek egy sérült férfin.

Szabadnapján segített2015-03-03 08:58:43

Egy debreceni rendõr segített az úton fekvõ sérült férfinak.

A megyeszékhelyen éjjel-nappal mûködõ Lelkisegély Telefonszolgálat „Segítõ beszélgetés telefonon” címmel ingyenes tanfolyamot indít, melynek befejezése után a kiválasztottak karitatív jellegû telefonos segítõmunkát végezhetnek a szolgálatnál.

A leginkább rászorulók számára indul program az Európai Unió támogatásával. A háromévesnél fiatalabbak családját, a hajléktalanokat, valamint az idõseket élelmiszercsomagokkal segítik a létfenntartásban és életvezetési tanácsokkal a szegénységbõl kitörésben.

Mai hír, hogy Doubravszky György lehet a pénzügyi fogyasztóvédelem feje az MNB-ben. De mi lesz az eddigi panaszokkal és a levelet pontosan kinek is címezzék azok, akik elégedetlenek a bankjukkal?

 

Adósságkezelési tanácsok a családoknak Hajdú-Bihar megyében
Debrecen – Az adósságkezelési képzésen a Gyermekjóléti és Szociális Szolgáltatási Központ és a Biharkeresztesi Egyesített Szociális Intézmények Családsegítõ és Gyermekjóléti Szolgálat összesen 20 munkatársa vett részt abból a csaknem 47 millió forintból, melyet a Bihar Fejlõdéséért Egyesület nyert pályázaton.

 

Adósságkezelési tanácsok a családoknak Hajdú-Bihar megyében
Debrecen – Az adósságkezelési képzésen a Gyermekjóléti és Szociális Szolgáltatási Központ és a Biharkeresztesi Egyesített Szociális Intézmények Családsegítõ és Gyermekjóléti Szolgálat összesen 20 munkatársa vett részt abból a csaknem 47 millió forintból, melyet a Bihar Fejlõdéséért Egyesület nyert pályázaton.

A hideg idõjárással összefüggésben december 26-án reggel, Berettyóújfaluban a 47. és 42. számú fõutak keresztezõdése közelében egy földön fekvõ és magatehetetlen állapotban lévõ férfit találtak a rendõrök. A 49 éves, ittas férfihez a járõrök mentõt hívtak és a kórházba szállíttatták.

A napokban tette közzé a kormány azon önkormányzatok listáját, amelyek önhikis támogatásban részesültek. A 4. számú választókerület, melynek elnöke Dr. Vitányi István országgyûlési képviselõ, egymilliárd 136 millió 180 ezer forint támogatásban részesült. A hír hallatán kérdeztük a honatyát, ossza meg gondolatait olvasóinkkal.

A Berettyóújfaluban élõ hátrányos helyzetû családok adósságcsapdába kerülésének megelõzését tûzte ki célul az a „Kiútkeresõ” program, melynek jelenlegi állásáról a volt megyeháza Fráter László termében számoltak be a projektben részt vevõk.

Biharkeresztes – Személyi szabadság megsértése és más bûncselekmények miatt õrizetbe vettek a napokban egy 33 éves budapesti férfit a rendõrök Keresztesen.

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a lakosság segítségét kéri egy 2012. szeptember 24-én 16 óra 45 perc körüli idõben történt közlekedési balesettel kapcsolatban.


Debrecen – A gazdasági válság elhúzódására tekintettel már két évvel ezelõtt új feltételrendszerû bérlakáspályázatot dolgozott ki a debreceni önkormányzat.

Budapest, Körösszakál - Valamennyi fél a kéttannyelvû intézmény átadásában látja a megoldást.

Berettyóújfalu - Magyar nyelvû iskolát nyitnak Romániában.

Az õszödi beszéd nyilvánosságra kerülését követõ fõvárosi tüntetések idején is kapott feladatokat a katonai elhárítástól a romák sérelmére elkövetett gyilkosságok egyik gyanúsítottja - írja a Magyar Nemzet.

Délután fél kettõkor indult el a konvoj Nyíracsádról Edelénybe.

Több száz embert evakuáltak Spanyolország délnyugati részérõl a heves esõzések miatt, amelyek következtében a Guadalquivir folyó kilépett a medrébõl. Az andalúziai térségben négyszáz lakóépületet fenyeget közvetlenül az áradás.
Egyenesbe kerülhet a BKV?2010-02-24 18:07:57
Csak az ígért 23 milliárd forintos mentõövnek köszönhetõ, hogy nem megy csõdbe idén a BKV - írja a Népszava a társaság igazgatósága elé szerdán kerülõ 2010-es üzleti terv javaslata alapján.
« 1. oldal »  Következő »