2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 
Gyógyszer nélküli utat találtak amerikai kutatók arra, hogy átírják a félelmet keltõ emlékeket, ezáltal megnyílik a lehetõség a traumákat követõ zavarok új típusú kezelésére.

A második böllérversenyt az elsõ utáni nagyon jó visszajelzések alapján rendeztük meg és reméljük, továbbiak követik majd – mondta Csetneki Csaba polgármester.

Az Ostendo hajlított monitora nem az spórolós játékosok asztalára való. A januárban bemutatott megjelenítõ 6500 dollárért kapható.

Az Intel úgy véli, vállalkozó szellemû emberek szívesen beültetnének egy különleges mikrochipet az agyukba, hogy gombnyomás nélkül vezérelhessék az elektronikus eszközeiket.
Pompás új szolgáltatással rukkolt elõ a hétvégén a Google: Budapest belvárosának épületei mostantól háromdimenziós modellek formájában láthatók a cég mûholdas térképén, a Google Earthben.

Az ausztráliai Nagy-korallzátonyon élõ egyik rákfajta szemének tanulmányozása adhatja meg a lökést egy új típusú, minden eddiginél jobb minõségû DVD-lejátszó kifejlesztéséhez

Mutasd a videokártyád, megmondom ki vagy, szól minden pécés játékosok elsõ számú törvénye.

Szerelem gumiszakadásig2009-08-18 14:00:09
Az idén már második alkalommal ad otthont Máriapócs a driftnek. A kétnapos versenyen látható lesz Magyarország elit és feltörekvõ dtiftmezõnye és Európa számos prominense.

Nyíregyháza fõterén sétáló járókelõket kérdeztünk a számítástechnika világáról. A fiatalok sem szerepeltek valami fényesen! Nézze meg humoros összeállításunkat!

Miért hempereg a kutya?2009-07-29 14:49:24
Önéletrajzokból2009-07-20 16:28:15
Ezeket az embereket biztos nem vették fel az adott munkahelyre az önéletrajzuk alapján, de legalább jót nevethettek a munkaügyisek - meg most mi is!

Szerdán indul a Nagyerdõn a nyár kihagyhatatlan debreceni bulija, a Campus Fesztivál. A rendezvény idejére esõ nem, kétszáznál több program azonban várható.

Mint a kocka, ez is megosztja majd a világot.

« Előző « 3. oldal »  Következő »