2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 

Azt már tudjuk, hogy nincs karácsony Kevin nélkül - de mikor üljünk a tévé elé az ünnepek alatt, ha nem akarunk lemaradni idén sem a Reszkessetek betörõk-rõl? És mit nézzünk a hosszúra nyúlt téli estéken, ha egy kis kikapcsolódásra vágyunk? Összeszedtük, mivel készülnek a csatornák az ünnepekre, mikor érdemes besüppedni a kanapéba és a távirányító után nyúlni.

Már a Gasztroangyal is annak hatására indult el, hogy a nagy mennyiségû gasztronómiai tudást, amit az évek során felhalmozott, munkatársai unszolására meg akarta örökíteni, hogy ne vesszen kárba. A tévémûsor aztán tavaly decemberben szakácskönyvvel bõvült, amit idén követ az újabb, A sûrûje 2. címet viselõ kiadás. Borbás Marcsi ezeket az ételeket a családi asztalra szánja .

Tévénézõ nemzet vagyunk, a magyar nappalik királya még mindig a tévékészülék, noha számos egyéb szolgáltatás létezik már a lineáris mûsorszolgáltatás mellett. Nem csak akkor nézhetjük a kedvenc sorozatunkat, amikor a mûsorújság szerint adja a csatorna – a legtöbben mégis így várják ki a mûsorkezdést. Friss kutatások szerint a tévé még mindig túlsúlyban van az internettel szemben, a legmarkánsabb különbségeket a fogyasztói csoportok között az életkor adja.

Július elsejével egyesül a négy közszolgálati médiaszolgáltató, azaz a Magyar Televízió Nonprofit Zrt., Magyar Rádió Nonprofit Zrt., Magyar Távirati Iroda Nonprofit Zrt. és Duna Televízió Nonprofit Zrt.

Gratulálunk a Kikérem magamnak! címû írás szerzõjének, Kenyeres Ilonának. Magam és még sokan hasonlóan vélekedünk, sõt bosszankodunk a tv-mûsorok összeállításán.

A Samsung egy 110 hüvelykes televíziót mutat be a januári CES 2014-en, emellett még a mostani legnagyobb tévéjük, a 85 hüvelykes modell is törpének tûnik majd. A tévé 2,6 méter széles és 1,8 méter magas lesz.

Az egész éves infláció közel 6 százalékos volt tavaly, de ennek ellenére több mindent olcsóbban vehettünk meg mint 2011-ben. Nem hatott péládul az infláció a tévékre, a használt autókra és a krumplira.

« 1. oldal »