2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 

Közeledik az év vége, és ez azt jelenti a pénzügyi világ számára, hogy indul a bevásárlási szezon. A Fekete Péntek már hazánkban is megjelent a nagy leértékeléseivel, azonban egyes vállalatok még így is hatalmas profitokat keresnek a termékeiken. Néhány esetében nagyon látványos a túlárazás, amelyre a befektetõknek is érdemes lehet odafigyelniük.

Nem ezt várták az OTP-tõl2015-11-15 11:48:40

Bár a várakozásoknál erõsebb harmadik negyedéves egyszeri tételektõl tisztított adózott eredményt közölt az OTP péntek reggel, de egy váratlan korrekciós tétel veszteségbe taszította a korrigált adózott eredményt és a negyedik negyedévben újabb ukrán leírás várható.

Noha az európai Észak és Dél, illetve a magországok és a periféria közti különbségek régóta tárgyalt témák, az Európai Központi Bank legfrissebb adatai bizonyítják, hogy az európai pénzügyi válság során tovább nõtt a szakadék a régiók háztartásai között.

Jelentõsen megemelte az OTP részvényekre vonatkozó célárat a JP Morgan befektetési bank.

Az összekapcsolt cseh-szlovák-magyar-román másnapi villamosenergia-piacon várhatóan november 19-én indul a kereskedés, az elsõ szállítási nap november 20-a lesz - közölte a MAVIR Magyar Villamosenergia-ipari Átviteli Rendszerirányító Zrt.

Mostantól a világ egyik legelterjedtebb kereskedési platformjának programozásába, az automatizált tõzsdei kereskedés rejtelmeibe avatja be az érdeklõdõket az online képzéseirõl ismert IT Factory. A kurzus elvégzése után a résztvevõk képessé válnak saját vagy a megrendelõk igényeinek megfelelõ kereskedõrobotjaik létrehozására és futtatására.

Új kereskedési rendszer, a Xetra mûködik péntektõl a Budapesti Értéktõzsdén (BÉT), a kereskedést Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter indította el jelképes csengetéssel.

December 6-án pénteken reggel 9 órakor indul a Budapesti Értéktõzsde (BÉT) új, Xetra nevû kereskedési rendszere - közölte a BÉT.

Budapest, 2011. október 16., vasárnap (MTI) – A Budapesti Értéktõzsde az elmúlt hetet is erõsödéssel zárta, ez már sorozatban a harmadik hét, amikor emelkedett az index; a megelõzõ héthez képest ráadásul több mint kétszeres mértékben.

Pluszban nyitott a BÉT2011-10-06 10:13:55

Elemzõk a nyitás elõtt azt saccolták, hogy folytatódhat az elõzõ napi emelkedés.

Az európai adósságválság kezelésére új eszközök jöhetnek létre, vagy a meglévõket bõvíthetik - ezek a hírek nyugtatják az európai bankszektort, aminek köszönhetõen a tõzsdék is szárnyalásba kezdtek. A pesti tõzsde ennek megfelelõen jelentõs többlettel nyitott, a nagyok közül az OTP volt az események nyertese, amelyet tizenegy óra elõtt fel kellett függeszteni öt percre, mert elérte a napon belüli 10 százalékos határt.

A Budapesti Értéktõzsde részvényindexe a mínusz 404,04 pontos nyitás után tovább csökkent csütörtökön kora délutánig.


Budapest (MTI) - Felfüggesztették az OTP és az FHB részvényeinek tõzsdei kereskedését hétfõn a nyitás elõtt.

Hangulati kereskedés jellemezte a tõzsdéket a múlt héten, többnyire a megjelent makrogazdasági adatok hatására mozdultak az árfolyamok. A Budapesti Értéktõzsde (BÉT) összességében erõsödéssel zárta a hetet.

Tõzsdei zuhanórepülés2010-06-07 11:48:20

A Budapesti Értéktõzsde részvényindexe, a BUX 228,50 pontos, 1,03 százalékos csökkenéssel, 22.023,79 ponton zárt csütörtökön. A részvénypiac forgalma 42,1 milliárd forint volt csütörtökön, a vezetõ részvények árfolyama vegyesen változott az elõzõ napi záráshoz képest.

Szárnyal a tõzsde2010-05-10 12:51:13
Jelentõs, 8,6 százalékos (1850 pontos) emelkedéssel kezdte a hét elsõ kereskedési napját a Budapesti Értéktõzsde részvényindexe a BUX.
Erõsödött kissé a forint2010-01-05 17:30:50

Elképesztõen rossz GDP-adatot közölt a KSH csütörtökön: a statisztikai adatok szerint az idei harmadik negyedévben az elõzõnél is mélyebbre zuhant a magyar gazdaság.

« 1. oldal »