2024. április 19. Péntek, Emma.
 


Kedd hajnalra, 12 órán át tartó maratoni tárgyalás után megszületett a megállapodás Brüsszelben az EU soros lett elnöksége és az Európai Parlament között arról, hogy az Európai Unióban eltörlik a barangolási vagyis roamingdíjakat 2017. június 15-tõl.

Telefonáljon az érintett!2015-05-17 17:19:06

E hét elején szerkesztõségi fogadóórán járt a Naplónál B. István, de rossz telefonszámot hagyott meg, ezért a kérdésére adott válaszról nem tudjuk értesíteni.

Telefonom, zárj ki engem!2015-03-10 19:11:41

Ismerõs a helyzet, amikor minden perc számít egy határidõs munkánál, a telefon viszont állandóan csörög, pittyeg, hívást, e-mailt, sms-t jelezve?

Egy összefüggéstelenül beszélõ, erõsen zaklatott állapotú férfi azért hívta telefonon a rendõrség segélyhívószámát, mert állítása szerint a Hosszúpályi és Monostorpályi között közlekedõ buszon gyanús, külföldi személyek vannak, és valamire készülnek.

A vezetékestelefon-vonalak száma a januári 1,6 millióról 1,4 millióra csökkent.

A jelentõs vadkár és a már utcákba is besétáló vadak miatt kárbejelentõ telefonvonalat létesítettek és széles körû összefogást hirdettek Salgótarjánban.

Október elsejétõl új szolgáltatónál, új telefonszámon, a 11-800-on lesz elérhetõ az országos belföldi tudakozó szolgáltatása – közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) hétfõn az MTI-vel.

A hatályos uniós roaming rendeletnek megfelelõen július 1-jétõl tovább csökkennek az Európai Unió, valamint Izland, Norvégia és Lichtenstein területén a mobiltelefonálás és adatküldés roamingdíjai, amelyeket a magyarországi mobilszolgáltatóknak is alkalmazniuk kell.

Magyar fejlesztõcspat dolgozott azon a szoftveren, mellyel meg lehet akadályozni a lehallgatást. Az elõfizetõ cégeknek egy teljes rendszert kell megvásárolniuk.

Ha megkérdeznénk az okostelefon-tulajdonosokat, hogy mi az, amiért legkevésbé kedvelik készüléküket, túlnyomó többségük valószínûleg azt válaszolná, hogy a rendkívül rövid üzemidõ, az akkumulátor gyors lemerülése zavarja õket. A Pénzcentrum.hu most ahhoz ad tippeket, hogyan érdemes használni az okostelefont - aksikímélõ üzemmódban.

Júniusban indul a mobiltárca-alkalmazás hazai tesztelése, és az õsz vége felé akár már szélesebb körben is startolhat az új fizetési módszer – mondta Pukler Gábor, a Magyar Mobiltárca Szövetség elnöke a Világgazdaságnak.

amoled
A Samsung csavarható, tekerhetõ kijelzõjét már tavaly bemutatták, a dél-koreai cég azonban 2013 elsõ felében piacra is akarja dobni azokat.

A Nemzetgazdasági Minisztérium azt javasolja a kormánynak, hogy minden vezetékes és mobiltelefonálást, valamint internetforgalmat adóztasson meg, a tárca szerint az ebbõl származó bevétel elérheti a 40-50 milliárd forintot.

Budapest, 2012. április 20., péntek (MTI) – A Nemzetgazdasági Minisztérium azt javasolja a kormánynak, hogy minden vezetékes és mobiltelefonálást, valamint internetforgalmat adóztasson meg, a tárca szerint az ebbõl származó bevétel elérheti a 40-50 milliárd forintot – írta az Origo hírportál minisztériumi forrásokra hivatkozva pénteken.

Vasárnap Miskolcról elmentünk fürödni a hajdúszoboszlói Hungarospa-ba. Minden szép és jó volt, majd délután 4 órakor bementünk az aqua-parkba 5 óra 15 perc körül visszamentünk a sátorhoz. Ekkor vettük észre hogy eltûnt mindenünk. Telefonok, pénz, autókulcs iratok -írja olvasónk.

NAPLÓ A MINDENNAPOKRÓL2009-01-27 16:56:04
ÉSZREVÉTLEN RABSÁG - Ha dédnagyanyáim hirtelen visszatérhetnének egy röpke kiruccanásra közénk, bizony nagyon elámulnának. De azt hiszem, még a �90-ben meghalt nagyanyám is csak kapkodná a fejét a sok csoda láttán. Elképesztõ, mennyit változott az életünk csupán az elmúlt egy-két évtized alatt is.


Nemzetközi gyakorlatra és a magyar készenléti szervekre hivatkozva arra buzdít egy körlevél, hogy mindenki az ICE (In Case of Emergency) mozaikszóval jelölje meg mobiljában azoknak a hozzátartozóinak a nevét, akiket baj esetén értesíteni kell. Bár a rendõrség, a mentõk és a tûzoltók jó ötletnek tartják, nem tudják, kitõl származik a felhívás.

« 1. oldal »