2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 

Újra megjelentek a magukat a gázszolgáltató szakembereinek kiadó csalók Borsod-Abaúj-Zemplén, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Hajdú-Bihar megyében, ismét kötelezõ modernizálásra és karbantartásra hivatkozva próbálnak meg elõleget beszedni a Tigáz fogyasztóitól.

Nem lesz rendkívüli gázóraleolvasás azoknál a gázfogyasztóknál, akiket átvesz a nemzeti közmûszolgáltató. Ha viszont valakinek tartozása van, bonyodalmakra számíthat.

Az ENKSZ Elsõ Nemzeti Közmûszolgáltató irányítása alatt álló Fõgáz megpályázta a piacról kivonuló Tigáz ügyfeleit az Energetikai Hivatalnál. A másik két nagy lakossági szolgáltató ügyfeleit már megnyerte, ha a Tigáz ügyfeleit is megkapja, akkor a nemzeti közmûcég lesz az egyetlen gázszolgáltató a piacon. A nemzeti közmûcég szerint lehet még rezsicsökkentés, mert a bevételeket vissza fogják forgatni.

Az elsõ fokú ítélet ellen az ügyész súlyosításért, a vádlottak felmentésért fellebbeztek.

A Tigáz Zrt. mindent megtesz azoknak a fogyasztóinak, ügyfeleinek a megsegítéséért, akik a Buda-Cash brókerház és a kapcsolódó bankok jelenlegi hatósági vizsgálata miatt nem férnek hozzá a pénzükhöz, és ezért fizetési nehézségeik adódnak.

Debrecen - A megtévesztõk a társaság megbízottjainak kiadva magukat igyekeznek pénzt kicsikarni.

Téli üzemmódban a közlekedési szervezetek és a védelmi szolgálatok.

„Az természetes, hogy az autónkat pár évente levizsgáztatjuk, a lakásunk fûtésénél azonban ódzkodunk ettõl.”

A szombat reggel fellépett üzemzavar miatt kora reggeltõl körülbelül délután 4 óráig az egész város területén nem volt vezetékes gázszolgáltatás.

A Tigáz szóvivõje szerint mind tudatosabb az energiafelhasználás.

 

Illusztráció
Hajdú-Bihar – Felhasználási helyek ellenõrzése során hamis biztonsági matricákat talált a TIGÁZ egyes gázmérõkön.

 

Bezár a TIGÁZ2012-03-22 09:53:35

Nem üzemelteti tovább berettyóújfalui és hajdúhadházi fiókirodáit áprilistól a TIGÁZ Zrt. A cég közleménye szerint azért döntöttek így, mert a forgalmi adatok szerint a telefonos és elektronikus ügyintézés egyre népszerûbb a felhasználók körében. A TIGÁZ Zrt. ezért korszerû online szolgáltatást biztosít és felkészült munkatársak segítik a telefonos ügyintézést.

Csütörtök reggeltõl a budapesti Fõgáz látja el földgázzal a térségben az Emfesz Kft. (gas.hu) ügyfeleit, a Tigáz pedig a Fõgáz területén szolgáltat. A hajdú-bihariak így nem járnak igazán jól.

« 1. oldal »