2023. szeptember 29. Péntek, Mihály.
 

Április 16-ától megszûnik a Tesco Mobile. Az ügyfeleket a Vodafone veszi át. Az elõfizetõknek nem lesz sok teendõjük. A Lidlnek is van mobilja, a Blue Mobile, de a Lidl nem gondolkodik a megszûnésen, hanem fejleszt.

Lezárult a Telekom "Üzleti appok versenye" pályázata, magyar gyõztest hirdettek.


Kedd hajnalra, 12 órán át tartó maratoni tárgyalás után megszületett a megállapodás Brüsszelben az EU soros lett elnöksége és az Európai Parlament között arról, hogy az Európai Unióban eltörlik a barangolási vagyis roamingdíjakat 2017. június 15-tõl.

A Magyar Telekom MobilTárca szolgáltatásához szükséges alkalmazás egy ideig nem volt elérhetõ, a módosított alkalmazás azonban már letölthetõ a Google Play áruházból - közölte a társaság csütörtökön az MTI-vel.

A Magyar Telekom elindította a MobilTárca szolgáltatást, amely digitális pénztárcává alakítja a mobiltelefont - jelentette be Christopher Mattheisen, a mobilszolgáltató társaság vezérigazgatója szerdán sajtótájékoztatón Budapesten.

Szeptembertõl megszûnik a digitális kábel TV-szolgáltatás értékesítése a Magyar Telekomnál, a társaság kizárólag az interaktív TV (IPTV) szolgáltatását értékesíti új ügyfeleinek – tájékoztatta a cég közleményben hétfõn az MTI-t.

A munkatársak egy része idén, másik részük a jövõ évben távozik a vállalattól, amely a költségcsökkentõ intézkedéstõl versenyképességének javítását reméli.

A Magyar Telekom mintegy 1700 munkavállalójától válik meg a következõ két év során – jelentette be a társaság csütörtökön.

« 1. oldal »