2024. április 19. Péntek, Emma.
 

Tíz-tíz milliárd forinttal, vagyis a földgáz és a villany esetében egyharmadával csökkentek a lakossági rezsitartozások.

A részszámlás fogyasztóknak a szolgáltatók mostanában több csekket postáznak egyszerre. Nem mindegy azonban, hogy melyiket húzzuk elõ a postán.

 

Takarékoskodásra kötelezi a gázmûveket, a villany- és távhõszolgáltatókat 2014. január 1-tõl az Európai Unió. Azt kell elérniük, hogy ügyfeleik minden évben 1,5 százalékkal kevesebb energiát használjanak, mint az azt megelõzõ évben. Magyarországon a szolgáltatók attól félnek, hogy az úgynevezett energiahatékonysági irányelvet újabb különadó formájában vezeti be a kormány - tudta meg az [origo]. Nagy-Britanniában már havi részletfizetéssel lehet energiatakarékosabbá tenni a lakást.

 


Budapest, 2012. június 27., szerda (MTI) – Két év múlva, egy készülõ uniós elõírás szerint, a gázszámlákon is kilowattórában (kWh) jelenik meg a fogyasztás, a jelenlegi megajoule (MJ) helyett, így könnyebben össze lehet majd hasonlítani a gáz- és áramfogyasztást – közölte az energiapiaci szereplõk számára informatikai rendszereket fejlesztõ IP Systems Kft. az MTI-vel.

Habzsoljuk az áramot2010-07-21 13:08:38

Az okos mérõvel rendelkezõ villany-, víz- vagy gázórák arra is alkalmasak, hogy tudatos fogyasztókat neveljenek.

Novemberben áramáremelés?2009-09-11 15:41:41
« 1. oldal »