2024. április 19. Péntek, Emma.
 

Április 16-ától megszûnik a Tesco Mobile. Az ügyfeleket a Vodafone veszi át. Az elõfizetõknek nem lesz sok teendõjük. A Lidlnek is van mobilja, a Blue Mobile, de a Lidl nem gondolkodik a megszûnésen, hanem fejleszt.

A Vodafone Magyarország partnereivel, az OTP Bankkal és a MasterCarddal közösen elindította mobiltárca alkalmazását – jelentette be a társaság szerdán.

Eltörli az európai roamingdíjakat április 1-jétõl a Vodafone Magyarország, a cég átalakítja lakossági és üzleti Red csomagjait - jelentette be Diego Massidda, a cég vezérigazgatója szerdán Budapesten, sajtótájékoztatón.

Eltörli az európai roaming-díjakat április 1-tõl a Vodafone Magyarország az új lakossági és üzleti korlátlan Red csomagjainál – jelentette be Diego Massidda, a cég vezérigazgatója szerdán Budapesten sajtótájékoztatón.

Április elsejétõl a Vodafone Magyarország minden jelenleg forgalmazott, mobilinternet hozzáférést is tartalmazó lakossági elõfizetéses csomagjában szabadon, korlátozás nélkül lehet használni a VoIP, az internet protokoll alapú hang- és üzenetküldõ alkalmazásokat - közölte a társaság kedden az MTI-vel.

A Vodafone Magyarország kibõvítette az állami anyasági juttatáscsomagot és négy hónapon keresztül a teljes fizetést, a következõ két hónapban pedig a munkabér 70 százalékát biztosítja nõi dolgozói számára a születési szabadság alatt - közölte a mobilszolgáltató az MTI-vel.

A Vodafone továbbfejlesztette a már több nemzetközi katasztrófa helyszínén bevetett hordozható mobilhálózatát, az Instant Network 3G-t szerdán sajtótájékoztatón mutatták be Budapesten.

A Vodafone továbbfejlesztette a már több nemzetközi katasztrófa helyszínén bevetett hordozható mobilhálózatát, az Instant Network 3G-t szerdán sajtótájékoztatón mutatták be Budapesten.

Marad a Vodafone2014-11-21 10:32:35

A telekommunikációs cég nem készül eladni magyarországi érdekeltségeit. A társaság szerint félreértelmezték a vállalatcsoport vezérigazgatójának szerdai, barcelonai nyilatkozatát.

Alig néhány nappal a szükséges hatósági engedélyek beszerzését követõen a Vodafone Budapest belvárosában elindította a korábbinál gyorsabb mobilinternet hozzáférést nyújtó 4G szolgáltatását – erõsítette meg a Vodafone sajtóosztálya szerdán az MTI érdeklõdésére.

A Vodafone 98,3 százalékra növelte 3G mobilinternet lefedettségét Magyarországon - jelentette be Diego Massida, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója sajtótájékoztatón hétfõn Budapesten.

« 1. oldal »