2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 

Valóságos nyilatkozatháború tört ki a Compact Disco és Deutsch Tamás, fideszes politikus között. Az EP-képviselõ a Twitteren folyamatosan leszólja a dalfesztiválon megégett magyar bandát, akik persze keményen visszaszólnak.

Az amerikai énekesnõ, Madonna londoni szomszédjai nem repestek az örömtõl, amikor a popdíva ingatlanából éktelen bulizás zaja zavarta meg nyugalmukat.
Nõsül Lahm2010-07-14 10:35:21
Három nappal a labdarúgó-világbajnokság végét követõen, szerdán megházasodik a német nemzeti válogatott csapat kapitánya, Philipp Lahm.
A népszerû idõjárás-jelentõ pénteken gyermekkorának központjában, Egerben vett részt az Egy csepp figyelem Alapítvány egészségügyi szûrésén.
Megházasodott vasárnap az izlandi miniszterelnök-asszony. Jóhanna Sigurdardóttir a melegházasságokat engedélyezõ törvény életbe lépését követõen vette el élettársát, ...
Továbbra is praktizálhat Kalifornia államban a tavaly júniusban elhunyt Michael Jackson orvosa - döntött az ügyében eljáró bíró hétfõn.
Nem topmodellnek, hanem teniszezõnek készült. Bár sportolónak is tehetséges volt, jól járt a divatvilág.

Négy éve nem beszélt egymással, utoljára pedig a bíróságon találkozott Hajdú Péter és a Bagi– Nacsa páros. Most a két parodista a Frizbi vendége volt, de a felvétel botrányba fulladt.

Feltehetõen világháborús lövedéket találtak egy lakatlan családi ház pincéjében szerda reggel Miskolcon a Budai József utcában.

A boncolási jegyzõkönyv egybevág a szemlebizottság helyszíni véleményével, azaz nem találtak idegenkezûségre utaló nyomot.
A világ legdögösebb nõje2010-04-20 09:30:13
Jim Carrey újra facér2010-04-07 12:49:57
Öt év után elválnak Jim Carrey és Jenny McCarthy útjai. A hírt maga a színészpár jelentette be kedden a Twitteren.
Internetes oldalán vallotta be homoszexualitását Ricky Martin hétfõn. A Puerto Rico-i sztár - aki a legnagyobb sikereit a kilencvenes években aratta ...
Saját ruhakollekciót dob piacra augusztustól Madonna és 13 éves lánya, Lourdes - jelentette be szerdán a ruhákat forgalmazó Iconix nevû cég.

Öt éve nem nézték annyian az Oscar-díj átadó showmûsort, mint az idén - közölte a nézettséget mérõ Nielsen médiakutató cég hétfõn. A vasárnap esti gálát 41 millió 300 ezren nézték ez 14 százalékkal több, mint ahányan tavaly látták a showt.
Robert Pattinson bevallotta, hogy filmbéli kedvese az életben is a párja - adta hírül az MTV.com. A televízió internetes oldalán megjelent hír szerint bár a színész és Kristen Stewart külön érkeztek a brit filmakadémia díjainak (BAFTA) átadójára vasárnap, késõbb Pattinson elismerte, hogy ez csak a rajongók miatt van így.
« 1. oldal »  Következő »