2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 

Felfüggesztett börtönbüntetést kapott két férfi, mert agyonvertek egy kutyát.

Szabálysértési õrizetben2015-05-17 17:38:54

Egy 54 éves férfi egy üveg pálinkával akart fizetés nélkül távozni az egyik debreceni áruházból, míg egy 52 éves férfi eltiltás hatálya alatt vezetett Debrecen-Nagymacson.

Különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés és kifosztás bûntette miatt javasol vádemelést a rendõrség azzal az 50 éves férfival szemben, aki a gyanú szerint tavaly december 20-án gyilkolt meg egy vámospércsi lakost – tájékoztatott a megyei rendõr-fõkapitányság sajtóreferense.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 4 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, ebbõl 1 súlyos, míg 3 könnyû sérüléssel végzõdött.

Egy török férfi illegálisan akart koszovói állampolgárokat Németországba vinni.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén a rendõrök az elmúlt 24 órában 11 személyt fogtak el, közülük 10 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, 1 fõt az ellene érvényben lévõ körözés alapján.

Polgármesteri felhívás2012-05-09 10:14:26


2012. május elsõ hétvégéjén máig ismeretlen tettesek a Népliget utcai sétányon (Kiserdõ) lévõ padokat megrongálták, a padok farészeit ellopták.

Konyár –  Megelégelve a romló közbiztonságot, helyiek aláírásgyûjtésbe kezdtek a megközelítõleg kétezer fõs Konyáron, hogy megfékezzék a mindennapos betöréseket és lopásokat a településen.

Pénteken délután, 15.30 és 16 óra között, ismeretlen tettes kirabolta a berettyószentmártoni postafiókot.

Nem szándékosan gázolt - ezt mondta az újságíróknak az a férfi, aki pénteken elütött egy 30 éves zászlóst Budapesten, miután több rendõrautó kerületeken keresztül üldözte õt.

Egy zsáknyi napelemes lámpával bukott le két fiatal tolvaj a napokban Berettyóújfaluban, zsákmányukat egy helyi családi ház udvarán szedték össze.

Eszméletvesztésig verték2010-05-06 18:10:28

Apa és fia támadta meg a férfit. Ököllel ütötték a fejét, majd fiatalabb támadója a farmernadrágja zsebébõl kivette a pénztárcáját, és a benne lévõ több, mint 20.000 forintját magához vette.

Ötmillió forinttal tartozik az áramszolgáltatónak egy most lebukott marihuána ültetvény tulajdonosa. Még a szakértõket is meglepte, hogy a csaknem 150 tõ marihuánát szinte laboratóriumi körülmények között termesztették.
Több házi õrizetben lévõ emberre is a nap 24 órájában vigyáznak a rendõrök április 3-a óta, egy jogszabályi változás lehetõséget ad ugyanis erre.
Illegális vadkender-ültetvényük mellett, pálinkát és sört is fõztek engedély nélkül, sõt még az áramot is lopták egy hegyeshalmi családi házban.
Zuschlag Jánost 8 év 6 hónap börtönre, Lados Istvánt 2 év börtönre, Katus Ferencet 5 év 6 hónap börtönre ítélte a Bács-Kiskun Megyei Bíróság bûnszervezetben elkövetett csalás miatt elsõ fokon.
Még mindig szerepel a köztartozásmentes adózók adatbázisában az Eclipse Zrt., annak ellenére, hogy a cég ellen milliárdos adócsalás és pénzmosás miatt nyomoznak a vámosok.

Tizenöt év fegyházra ítélte a Bács-Kiskun Megyei Bíróság azt a férfit, aki tavaly áprilisban meggyilkolta barátnõjét Kalocsán. Különös kegyetlenséggel elkövetett emberölésben találta bûnösnek a 23 éves vádlottat.
Majdnem 120 millió forintos adóhiányt tárt fel az APEH egy építõipari társaságnál, mely több autópálya építésen is alvállalkozóként mûködött közre.
9 évet kapott emberölésért a féltékeny volt élettárs a Fõvárosi Bíróság kedden kihirdetett elsõ fokú ítélete szerint. A történtek idején 31 éves büntetlen elõéletû fiatalember a vád szerint dulakodás közben megölte volt élettársát Kõbányán.
« 1. oldal »  Következő »