2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 

A rendõrök arra figyelmeztetnek, hogy ne bízzunk idegenekben!

Több rendõr teljesít szolgálatot és gyakrabban járõröznek Ercsiben a vasárnapi gyilkosság óta. Vasárnap egy 39 éves helyi férfi gázálarcban, a hátán egy permetezõvel ment az ercsi házhoz, ...

A százezer fõre jutó bûncselekmények száma meghaladta a hatezret. Kattintson a részletekért!

Fejlövés végzett azzal az autójában ülõ szír férfivel, akit szerdán reggel támadtak meg Budapesten. Az autóra legkevesebb három lövést adott le a támadó, több lõszerhüvelyt találtak az autó közelében.
Az elmúlt hetekben megszaporodtak a hangszerlopások az országban. Hétfõn milliós értékû klarinétokat loptak el a pécsi Zenemûvészeti Intézetbõl.

Megtalálták a hétfõn holtan elõkerült német nõ élettársának holttestét is Mohácson. A 71 éves férfi teste 6 méter mélybõl került elõ, ahová valószínûleg munkagép segítségével ásták el.
Három emberrõl vannak bizonyítékok, hogy részt vettek a gyilkosságban. Az ügyvédek szerint késett a rendõrség azzal, hogy csak most õsszel kezdte el bemutatni a Cozma-gyilkosság gyanúsítottait a tanúknak.

Három hónappal meghosszabbították a romák elleni támadással gyanúsított négy férfi elõzetes letartóztatását.

Az avasi Szilvás utca egyik neve elhallgatását kérõ lakója azt mondta, hogy "annak volt szemtanúja, hogy egy napszemüveges férfi magától odament a rendõrökhöz, valamit röviden mondott nekik, elõrenyújtotta a két karját és már kattant is rajta a bilincs".

A romák elleni támadásokkal gyanúsítottak már a következõ támadásokat tervezték, ezért csapott le rájuk a rendõrség.

A rendõrség délutáni közleménye szerint egy magyar férfi és társai ellen folyik a nyomozás, mert több tucat gépkarabélyt, egy lángszórót, kézigránátokat és harcászati eszközöket találtak náluk. A romák elleni támadások és a letartóztatások esetleges összefüggését nem említi a közlemény.

Idén Tatárszentgyörgyön már 13 különbözõ nagyságú és jelentõségû tûzesethez kellett vonulni.

Saját vadászfegyverével lõtte fõbe magát Siófokon egy helybéli vadász.

« 1. oldal »